GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  DIVORȚ

FOTO Pentru cine a părăsit-o Ilie Dumitrescu pe Nela, mama primilor 2 copii: „Semăna cu Monica Bellucci. A cucerit-o cu un tablou de Grigorescu”

Letiția și Ilie Dumitrescu +18   FOTO
Letiția și Ilie Dumitrescu

Articol de - Publicat vineri, 24 martie 2023 18:54 / Actualizat vineri, 24 martie 2023 19:34

Patru ani a durat căsnicia lui Ilie Dumitrescu cu Nela, din care au rezultat doi copii: Dani și Sică. Cei doi soți au divorțat în 1995, motivul fiind Letiția, pe care Ilie a cunoscut-o în 1994. 

Chiar dacă era însurat cu Nela, s-a speculat în presa mondenă că Ilie a cucerit-o pe Letiția Badea oferindu-i un tablou de Grigorescu și un buchet de flori imens. Ilie Dumitrescu şi Letiţia au fost căsătoriţi 14 ani, timp în care s-au născut Toto şi Mayra, copiii cuplului. 

Povestea lor de iubire a început în 1993, când s-au cunoscut la emisiunea „Ceaiul de la ora 5”, de la TVR 2. S-au despărțit ulterior, în 2007. În afara celor două femei, fostul jucător a mai avut câteva legături intens mediatizate. (imagini cu Letiția în galeria foto de mai jos)

Letitia Badea și Ilie Dumitrescu
Letitia Badea, foto: GSP
Letitia Badea și fiul ei cu Ilie Dumitrescu
Letitia Badea și Ilie Dumitrescu
Letitia Badea, foto: GSP
+14 FOTO

Letiția, ajunsă acum la 50 de ani, a fost dintotdeauna una din marile frumuseți ale Capitalei, aceasta defilând ca model în anii '90 și 2000 pentru Zina Dumitrescu, Venera Arapu sau Janine Sârbu. În 2003, își deschisese un business în România, printr-un magazin de lux din Dorobanți unde erau disponibile cele mai recente colecții ale marilor designer globali, precum Cavalli sau D&G.

Letitia Badea și Ilie Dumitrescu, foto: GSP
Letitia Badea și Ilie Dumitrescu
Letitia Badea, foto: GSP
Letitia Badea și fiul ei cu Ilie Dumitrescu
Letitia Badea și Ilie Dumitrescu
+14 FOTO

Ilie Dumitrescu și o aventură cu soția unui polițist din Anglia: „Era o creolă superbă!"

Într-un moment de sinceritate pentru GSP, Ilie Dumitrescu și-a amintit de aventurile pe care le-a avut pe vremea când juca în Anglia, la Tottenham (1994-1995).

„Era o tipă deosebită. Arăta foarte bine. Superbine tipa! Era o combinație reușită. Era o creolă superbă. Chiar s-a întâmplat. Am intrat în vestiar după chestia asta și toată lumea m-a aplaudat. M-au apreciat. Era o glumă între noi. Cum să neg așa ceva? S-a întâmplat", a spus Ilie.

Acesta a continuat relatarea: „Era nevasta unui polițist, dar nu era șeful poliției din Londra. Omul m-a sunat și mi-a spus: «Am o familie și te rog să încetezi». Avea telefonul meu și m-a sunat, iar din momentul ăla n-am mai deranjat-o, n-am mai sunat-o niciodată. A fost o chestie de viață. 

În momentul în care apari pe prima pagină într-un tabloid în Anglia trebuia să fii o persoană importantă. Un jucător de top! Iar în România atunci nu existau paparazzi. Dacă aveam educația de acum, mă feream, eram mai discret".

Citește și alte povești despre Ilie Dumitrescu: 

Ilie Dumitrescu, primar de sector? Fostul mare fotbalist a lămurit, la podcastul GSP, subiectul intrării în politică: „Am avut foarte multe oferte”

„Crezi că ai realizat ceva?” » Lecția de viața primită de Ilie Dumitrescu din partea mamei: „Ea m-a temperat”

Playtech: Delia, HUIDUITĂ de fani pe scenă! Ţinuta i-a şocat pe spectatori, nici măcar nu a cântat live. FOTO


Comentarii (18)
Enora.Alessia
Enora.Alessia  •  31 Martie 2023, 23:42
Postat de kordell pe 31 Martie 2023, 15:20

La noblesse oblige !

"Sica " vine de la Sica Puscoci,cu care Ilie era bun prieten in perioada aceea, "Toto " este doar un nume de alint,de fapt,il cheama tot Ilie.... In fine,aceasta poveste de dragoste dintre Ilie si Letitia,a fost mediatizata ,povestita si raspovestina de n ori..... De fapt,e de mult apusa,oamenii astia s-au separat de vreo 10-15 ani....A fost o relatie si atat. O adevarata poveste de dragoste ,dupa parerea mea, dureaza pana la moarte.

sorine
sorine  •  31 Martie 2023, 21:13

Adio draga Nelooo! Eu te-am iubitâââ pā Tine. Si m-as insura cu tineeee, Dara parintii nu te laaasa!

kordell
kordell  •  31 Martie 2023, 15:20
Postat de cristealaur1948 pe 24 Martie 2023, 23:00

Am, aveam.... , o parere buna despre Ilie.....dar vorba olteanului, cum prazu' masii sa le pui la copii numele de Sica, Dani sau Mayra? Cu Toto, a pus cireasha....bine ca n-am catzel....poate asha....

La noblesse oblige !

Vezi toate comentariile (18)
Comentează