GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

FOTO Pique ar fi înșelat-o de mai multe ori pe Shakira! Aventură cu fosta iubită a lui DiCaprio: „Au existat întâlniri intime”

foto: instagram.com/barrefaeli +17   FOTO
foto: instagram.com/barrefaeli

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 septembrie 2022 17:56 / Actualizat sambata, 10 septembrie 2022 18:34

După ce a înselat-o pe Shakira cu studenta Clara Marti, alături de care este acum într-o relație, Gerard Pique a intrat în atenția presei de scandal. Ultima dezvăluire: stoperul de la Barcelona ar fi înșelat-o prima dată pe Shakira acum un deceniu!

Pique și Shakira s-au despărțit în vară din cauza relației extraconjugale a fotbalistului cu Clara Marti. După ce relația cu tânăra studentă a devenit publică, presa iberică a continuat să furnizeze informații despre viața personală a fundașului catalan.

Vestea momentului în Spania! Noua cucerire a lui Pique ar fi însărcinată
BARCELONA
Vestea momentului în Spania! Noua cucerire a lui Pique ar fi însărcinată

Pique ar fi înșelat-o pe Shakira și acum 10 ani

Conform jurnalistului spaniol Jordi Martin, citat de Marca, Pique ar fi înșelat-o prima dată pe Shakira în urmă cu 10 ani, cu Bar Refaeli, model israelian și vedetă TV, fostă iubită a lui Leonardo DiCaprio. 

+13 FOTO
  • DiCaprio și Bar Refaeli (foto) au fost împreună între 2000 și 2005

Prima criză a cuplului atunci a avut loc. Shakira nu a găsit doar mesaje cu Bar Refaeli, au existat și întâlniri intime”, a dezvăluit jurnalistul.

Clara a fost iubita fratelui celui mai bun prieten al lui Pique. S-au îndrăgostit la prima vedere și au făcut schimb de numere de telefon, începând să se întâlnească în secret. Pique nu doar că i-a furat iubita acelui tip, dar l-a dat afară și din firma Kosmos, ca mai apoi să o angajeze pe Clara
Jordi Martin, jurnalist spaniol

Clara Chia este studentă la relații publice și lucrează pentru firma Kosmos, care aparține lui Gerard Pique, și se ocupă de organizarea evenimentelor. 

Legendarul Tom Brady, divorţ de 650 de milioane de euro! » De ce vrea superbul model Gisele Bundchen să se despartă de vedeta din NFL
DESPĂRȚIRE
Legendarul Tom Brady, divorţ de 650 de milioane de euro! » De ce vrea superbul model Gisele Bundchen să se despartă de vedeta din NFL
Alimentul secret din dieta lui Haaland: „Tu sigur nu mănânci așa ceva”
MANCHESTER CITY
Alimentul secret din dieta lui Haaland: „Tu sigur nu mănânci așa ceva”

Playtech: Tragica moarte a unui artist complet: de ce ar fi fost ucis, de fapt, Ioan Luchian Mihalea, fondatorul Song și Minisong


Comentarii (2)
666piturca
666piturca  •  11 Septembrie 2022, 00:04

Unde e Gil Dobrică? Lă Bar.

rottwailer
rottwailer  •  10 Septembrie 2022, 20:08

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează