GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  DIVERSE

Cea mai mare fană a lui Messi dezvăluie: „Pique îmi dădea mesaje și mă întreba cât de mare e posteriorul meu”

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 iunie 2022 10:12 / Actualizat sambata, 04 iunie 2022 13:37

În presa din Spania continuă să apară noi informații despre posibila despărțire dintre Gerard Pique (35 de ani) și Shakira (45 de ani), ca urmare a infidelității fundașului catalan.

Acum, brazilianca Suzy Cortez, una dintre cele mai cunoscute fane ale lui Leo Messi și ale Barcelonei, susține că Pique i-a dat mai multe mesaje, chiar dacă acesta se afla într-o relația cu Shakira.

Shakira a vorbit despre un moment delicat: „D-asta am chemat Ambulanța”
SPANIA
Shakira a vorbit despre un moment delicat: „D-asta am chemat Ambulanța”

Modelul de 32 de ani, cunoscut ca Miss BumBum, a povestit că Pique a căutat-o cu insistență în trecut, așa cum au făcut-o aproape toți jucătorii Barcelonei, cu excepția lui Messi și Coutinho.

Miss BumBum dezvăluie: „Pique mă întreba cât de mare e posteriorul meu”

„Pique mi-a dat mesaje. Shakira nu merita asta. Dintre jucătorii Barcelonei, doar Messi și Coutinho nu mi-au dat mesaje.

Eu eram prietenă cu fostul președinte al Barcelonei, Sandro Rossel. Când Pique a aflat, a cerut numărul meu și mi-a dat un mesaj. 

Când m-am întors în Brazilia îmi trimitea mesaje pe Instagram, pe care le ștergea zilnic. Mă întreba când revin în Europa și mă întreba cât de mare e posteriorul meu. Spunea că e gelos pe omagiile pe care i le aduceam lui Messi.

+19 FOTO

Nu am spus niciodată nimic din respect pentru Shakira. Dar acum am decis să vă spun tot”, a spus Suzy Cortes, potrivit Marca.

Citește și: 

Cine e femeia cu care Pique ar fi înșelat-o pe Shakira: „O blondă de 20 de ani”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
alinneag
alinneag  •  04 Iunie 2022, 16:38

"eu eram bună prietenă cu fostul președinte...".... Poate detaliază...

Dark_Angel
Dark_Angel  •  04 Iunie 2022, 14:48

Dotata rau brazilianca asta. Fund zdravan, sani mari si fermi. Zdravana femeie. cam musculoasa pt gustul meu. Dar ciudat ca nu a facut public mesajele alea, castiga ceva faima. Oricum, jos palaria pt Messi si Coutihno. cea mai buna parte din articolul asta!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează