GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CORONAVIRUS

COVID-19. Premieră îmbucurătoare în România: prima zi cu mai multe vindecări decât îmbolnăviri de coronavirus » Cum arată cifrele

Doctorii din întreaga lume luptă contra coronavirusului // FOTO: Guliver/GettyImages +49   FOTO
Doctorii din întreaga lume luptă contra coronavirusului // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 aprilie 2020 19:57

Azi, 24 aprilie, a fost prima zi de la apariția pandemiei de coronavirus în România când s-au înregistrat mai multe persoane vindecate decât persoane infectate.

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat azi un nou raport al îmbolnăvirilor, vindecărilor și deceselor din cauza coronavirusului, iar în România s-a înregistrat o premieră. Azi a fost prima zi cu mai multe vindecări decât îmbolnăviri.

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 321 de noi cazuri de infecție cu noul coronavirus, iar 339 de persoane au fost vindecate! În total, în România, 2.817 persoane au fost declarate vindecate și au fost externate din spital. Pe teritoriul României au fost confirmate 10.417 de cazuri de persoane infectate cu coronavirus. Au fost înregistrate 567 de decese.

VIDEO. Klaus Iohannis: „Din 15 mai, toată lumea trebuie să poarte măști”

FOTO. Imagini inedite din București, în plină pandemie de coronavirus

+45 FOTO

Citește mai multe știri despre situația din România

Epidemiologii Alexandru Rafila și Molnar Geza, mesaj clar despre reluarea școlilor: „Părinții trebuie să facă asta”

Ochii pacienților bolnavi de coronavirus ar putea reprezenta o sursă de contagiune » Rezultate îngrijorătoare al unui studiu realizat de specialiști

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează