GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  MONDEN

FOTO Poveste neștiută cu Leni Celnicu, prima soție a lui Hagi: „Gică n-a mai vorbit cu mine, crezând că eu am pus treaba la cale. Dar nu eram chiar atât de pervers”

Leni Celnicu, prima soție a lui Gheorghe Hagi +16   FOTO
Leni Celnicu, prima soție a lui Gheorghe Hagi

Articol de - Publicat joi, 21 martie 2024 19:53 / Actualizat joi, 21 martie 2024 21:07

Gheorghe Hagi (59 de ani) a fost căsătorit prima oară cu Leni Celnicu, în 1990, pe când juca la Real Madrid. Căsnicia lor nu a durat prea mult, iar în 1995 acesta a făcut nuntă cu Marilena, alături de care are un mariaj fericit și doi copii, pe Kira și pe Ianis. 

Gheorghe Hagi s-a căsătorit prima dată în 1990, când avea 25 de ani, cu Leni Celnicu, o tânără machidoancă. „Regele” se afla atunci la apogeul carierei sale de fotbalist.

FOTO. Poveste neștiută cu Leni Celnicu, prima soție a lui Gheorghe Hagi

Leni Celnicu, prima soție a lui Gheorghe Hagi
Leni Celnicu, prima soție a lui Gheorghe Hagi
+12 FOTO

Nunta celor doi a avut loc pe data de 15 iulie, iar la petrecerea fastuoasă au participat sute de invitați. Deși păreau sortiți unul celuilalt, Gică Hagi și Leni Celnicu au ajuns la doar câteva luni distanță să se despartă.

Despre prima soție a lui Gheorghe Hagi a făcut acum dezvăluiri prezentatorul de la Prima TV Cristi Brancu. Pe vremea când Gheorghe Hagi și Leni erau în divorț, prezentatorul lucra deja în presă, la publicația Revista VIP. Atunci, șeful lui a convins-o pe Lena să vorbească despre motivele divorțului. 

Cristi Brancu: „Gică Hagi n-a mai vorbit cu mine, crezând că eu am pus treaba la cale”

Mai mult decât atât, s-a gândit să provoace o întâlnire între Leni și Gheorghe Hagi. Cristi Brancu a fost prins la mijloc, a fost pe stadion, iar întâmplarea nu a fost cea mai fericită pentru el, după cum a recunoscut acum pentru Cancan.

„Apropo de sport, prima soție a lui Gheorghe Hagi, Leni, prin intermediul lui George Stanca, a ajuns la Revista VIP ca să povestească motivele despărțirii. 

Domnul Stanca a avut o idee, să provocăm o întâlnire, la un meci al echipei naționale, între soție, încă soție, că nu divorțase, și Gică Hagi. M-a trimis pe mine, a zis că mă descurc eu, ocazie cu care Gică Hagi n-a mai vorbit cu mine, crezând că eu am pus treaba la cale. Dar acum Dumnezeu să-l ierte, eu acolo am fost doar «împușcați-l pe mesager». 

Mă duc cu ea pe stadion, începuseră toți să vuiască, Victor Becali, toți apăreau în jurul ei, eu cică să o ascund, tot stadionul cred că știa. M-am dus, am dus-o la cabină, după care Gică a ieșit într-o busculadă foarte mare. Giovanni a zis «am eu grijă de ăla care a făcut chestia asta».

Dar omul care a făcut-o a uitat să spună că nu puștiul a făcut-o, adică eu. Aveam 20 de ani, nu eram chiar atât de genial și pervers în 1993. Dar cu siguranță a fost o chestie, în care am fost prins în busculadă, «lasă că îți dau eu, lasă că îți trag un glonț în picior» și așa mai departe”, a povestit Cristi Brancu. 

Cristi Brancu nu s-a împăcat cu Gheorghe Hagi

Nici până acum, Cristi Brancu nu s-a împăcat cu Gheorghe Hagi. „Nu, nu s-a nimerit. O singură dată cred că a mai fost o singură treabă, a dat un interviu, dar nu ne-am întâlnit și nici nu am încercat să fac această împăcare. 

Lumea este foarte mare, putem să trăim și fără să coabităm. Dar dacă ne-am întâlni, eu aș spune «bună ziua», cred că și domnia-sa. Au trecut doar 30 de ani de la secvența asta. Dar și după aceea, toate povestirile pe care le-a făcut fosta doamnă Hagi au fost în urma unei înțelegeri care a existat. Repet, mucosul nu putea să fie atât de diabolic de la o vârstă fragedă”, a mai zis prezentatorul de la Prima TV.

Citește și:

Fosta iubită celebră a lui Stelea, detalii neștiute: „El era căsătorit atunci. Îl am și acum în suflet”
RELAȚIE
Fosta iubită celebră a lui Stelea, detalii neștiute: „El era căsătorit atunci. Îl am și acum în suflet”
„I-am cerut voie soției” » Dan Șucu, detalii despre planurile la Rapid
RAPID
„I-am cerut voie soției” » Dan Șucu, detalii despre planurile la Rapid

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
van32dame
van32dame  •  22 Martie 2024, 19:39
Postat de corectorul pe 22 Martie 2024, 10:49

Nu era vorba despte tine, mediocrule, ca sa concluzionam ca ne-ai facut de ras in lume! Si, oricum, era superfluu, este de la sineintels ca esti rusinea tarii!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Rapid1923
Rapid1923  •  22 Martie 2024, 15:54

Zilnic ar trebui bagat un articol despre GICA HAGI. Uni au atata ura,inversunare ,rautate in ei cand vine vorba despre GICA ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

parachioara5
parachioara5  •  22 Martie 2024, 14:02
Postat de otelul2011 pe 21 Martie 2024, 21:21

Sunteți penibili cu subiectul ăsta, de zece ani îl tot reinnoiti..!! Omul ăsta ,Hagi,a făcut atâtea pentru România ,chiar nu aveți ceva mai bun de scris..??!!!!!!!!!!!!!

...ce a facut pentru Romania?...a castigat razboaie ?...s au a dat cu piciorul intr o minge ?toti mai multi isi dau seama ca el este principalul factor al prabusirii fotbalului romanesc ...rusine gheorghe hagi ...nu meriti respectul nostru ...

Vezi toate comentariile (16)
Comentează