GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  PROTEST

Protest anti-guvern în București » Câteva sute de persoane au fost în Piața Victoriei: „Acești oameni își riscă sănătatea”

Imagini de la protestul anti-COVID19 din Piața Victoriei +8   FOTO
Imagini de la protestul anti-COVID19 din Piața Victoriei

Articol de - Publicat vineri, 15 mai 2020 18:46

Câteva sute de persoane s-au strâns azi în București, în Piața Victoriei, pentru a protesta împotriva autorităților și a pandemiei de COVID-19, care, în opinia lor, este doar o minciună.

Participanții nu au purtat măști, s-au îmbrățișat și pupat, scrie g4media. Protestul a început la ora 17.00 și a durat aproximativ 3 ore, persoanele prezente cerând vocal demisiile liderilor politici ai României. La protest au fost aduși și copii.

Evenimentul a fost organizat pe Facebook de către un cont nou, în data de 6 mai. Inițiatorul este intitulat „Frontul Civil Unit”, pagina având o tentă anti-occidentală și contestând existența COVID-19, informează sursa citată.

Între timp, reprezentantul Jandarmeriei a dezvăluit la Digi 24 faptul că discută cu protestatarii și că sancțiunile sunt excluse, cel puțin momentan. „Suntem în situația de a le explica oamenilor că sănătatea lor e mai importantă pentru noi decât pentru ei. Acești oameni își riscă sănătatea”, spune acesta.

+4 FOTO

Jandarmeria București a remis un comunicat la ora 20:00

„În legătură cu manifestația publică ce se desfășoară în Piața Victoriei, Jandarmeria București face următoarele precizări: Prin măsurile pe care le luăm, punem pe primul plan sănătatea, ordinea publică și siguranța participanților la adunarea publică. Primele măsuri pe care le-am luat sunt de dialog, apel la responsabilitatea persoanelor prezente și recomandări pentru respectarea măsurilor de protejare a sănătății. Astfel, Jandarmeria București solicită tuturor cetățenilor să respecte regulile de distanțare socială și să nu participe la astfel de manifestații publice. Până in prezent, două persoane care au participat la o altercație au fost conduse la secția de poliție pentru identificare și pentru luarea măsurilor legale”

VIDEO EMOȚIONANT. Nu există obstacol peste care să nu trecem! România va fi și mai puternică!

Citește mai multe știri de actualitate:

CORONAVIRUS. Ultima oră » Bilanț în România: cifrele primei zile din starea de alertă

RO-ALERT CORONAVIRUS // Autoritățile au transmis un mesaj esențial pe telefoanele românilor

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (27)
johhny_cage
johhny_cage  •  16 Mai 2020, 03:30

Pseudo rapperul creștin Cedry2k a promovat acest eveniment A băut prea mult arsenic bocal

cornelconasu
cornelconasu  •  15 Mai 2020, 23:19

Niște reduși , descendenții celor din trecut !

samertx
samertx  •  15 Mai 2020, 21:08
Postat de johnwick_chapter3 pe 15 Mai 2020, 21:00

se nasc mai mulți, metre, zău :))

Generația Covid. :))

Vezi toate comentariile (27)
Comentează