GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CORONAVIRUS

Raed Arafat insistă asupra unei reguli de Paști: „Este foarte important”

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 aprilie 2020 22:53

Raed Arafat a făcut un apel clar către cetățenii români. Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne cere ca oamenii să respecte măsurile de distanțare socială în perioada Sărbătorilor Pascale.

„Acum suntem în situația în care noi am recomandat de ceva timp ca oamenii să stea foarte mult acasă și să iasă numai pentru anumite activități. Insistăm în acest moment ca populația să respecte aceste reguli.

Vine Paștele, vin Floriile, este foarte important să înțeleagă lumea că trebuie să evite vizitele, să evite deplasările nejustificate, să nu ducă copiii să viziteze bunicii, să nu meargă tinerii să viziteze persoanele în vârstă și să fie un Paște altfel anul acesta, pentru binele tuturor. 

Dacă nu se vor respecta aceste măsuri, riscul este să avem o creștere abruptă a numărului cazurilor și să fie infectate mult mai multe persoane”, a declarat Raed Arafat la Digi24.

VIDEO / Medicilor, asistentelor, infirmierelor și întregului personal medical: RESPECT!

Raed Arafat, despre vizitele la bunici

Întregat dacă bunicii vor putea fi vizitați, bifând pe declarație „ajutor acordat persoanelor în vârstă”, Arafat a spus: „Vor putea să meargă doar să ducă mâncare - o lasă la ușa casei și pleacă - înseamnă că vor respecta motivul pentru care au mers”.

Citește și alte știri despre coronavirus: 

Primăria București continuă proiectul de testare a 10.000 de bucureșteni: cu două perechi de mănuşi pe zi, o asistentă ar trebui să ia sânge şi exudat de la zeci de oameni

Studiu: doar 6% din persoanele infectate cu noul Coronavirus sunt depistate » Restul nu figurează în raportări

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (6)
252293339260921
Iuliana Atudosiei  •  12 Aprilie 2020, 13:41

dar oamenii MERG la biserica /Nu ati aflat? Si ies si din case camioanele cu paduri intregi defrisate nu sunt infectate ? Nici ,, sclavii,, trimisi de ateul orban *** merkel? nu mai piedeti timpul cu tampitele de ordonamte / nu mai sunt respectate

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

carol_k
carol_k  •  12 Aprilie 2020, 10:02

Raed are presa lui Voiculescu de partea lui si e declarat "omul care duce greul pandemiei". El de fapt face regulile cu restrictiile dar ii lasa pe altii sa le citeasca drept pentru care nu-si asuma nici o nemultumire. Iar lumea-i injura si-i trateaza ca pe niste dusmani pe Johannis, Vela si altii care fac apeluri catre populatie. Va spuneam asa ca sa stiti, de fapt asa e in viata. Indiferent cine "inventeaza" aceste restreictii consider ca face bine si mai consider ca cei care le ataca si indeamna lumea sa nu le respecte au alte scopuri de fapt si nu acela de a proteja populatia.

sachealuzapacitu
sachealuzapacitu  •  12 Aprilie 2020, 08:49
Postat de Andrei Piatra pe 12 Aprilie 2020, 04:21

Deschideti bisericile pentru slujba de Inviere! Nu luptati impotriva acestui neam, indiferent de unde ati venit! Asa cum i-ati lasat pe muncitorii din Germania sa se adune cu miile asa puteti lasa si bisericile deschise! Incetati lupta impotriva Romaniei, neamului, culturii si istoriei romanilor!

Dumnezeu si implicit credinta, se afla in fiecare dintre noi, nu intr-o cladire... Tu, daca mergi la biserica inseamna ca esti mai credincios? BOR este condusa de farisei... Credinta inseamna evlavie si decenta nu mercedesuri si haine aurite...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează