GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CHEFI LA CUȚITE

Campioana României la fitness, Ramona Erturk, a vorbit despre drama vieții sale: a fost violată și bătută cu bestialitate pe când avea 6 ani! „A fost o tortură și îl rugam cu toată puterea mea să mă lase”

Ramona Erturk
Ramona Erturk

Articol de GSP - Publicat marti, 16 martie 2021 20:24 / Actualizat marti, 16 martie 2021 20:35

Campioana României la fitness, Ramona Erturk, a dezvăluit în emisiunea „Chefi la Cuțite”, pe Antena 1, că a trăit o dramă în copilărie.

„Am avut un semi-viol, a fost o poveste peste care am trecut foarte greu. Aveam 6 ani. Veneam de la grădiniță, mă duceam acasă. Și, când eram în parc, îl simțeam în ceafă. Era cineva care mă tot urmărea. Eu, în mintea mea de copil, nu am dat importanță. La un moment dat m-a abordat, m-a întrebat unde este discoteca din orașul nostru. M-a făcut să îl duc foarte aproape de locul respectiv. Pe faleză nu era nimeni. Practic am fost bătută câteva ore în șir, m-a trântit cu capul de zid.

A fost o tortură și îl rugam cu toată puterea mea să mă lase. Pur și simplu mi se derula o teroare, efectiv o teroare, simțeam că nu o să mai trec de momentul ăla. Plângeam atât de tare, țin minte că timpul se termina acolo. Am avut niște trăiri greu de digerat pentru un copil.

Coșmarul s-a terminat când și-a terminat treaba. M-a luat de mână, încerca să fie cât mai amabil, ca si când nimic nu s-ar fi întâmplat. Am plâns luni întregi. Psihologii mei erau părinții mei. Toate fetele care trec prin asta au nevoie de așa ceva. Nu a fost închis, se află în libertate. L-am reîntâlnit peste ani de zile, nu a fost ok”, a rememorat Ramona.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (25)
744845522326520
Ionescu Alexandru  •  17 Martie 2021, 18:38

Bai cwnzori de pe vremea comunistilor, de cand cuvantul "cersetor" este considerat injurios? Sunteti in toate mintile? Hai, mai cenzurati odata, dare-ar falimentul in voi.

adrianciprian
adrianciprian  •  17 Martie 2021, 17:54
Postat de mattteo pe 17 Martie 2021, 13:34

Lasa ca sunteti voi civilizati, cu toti alde metoo si blm, de ziceti ca va inmultoti, dar de fapt sunteti hipnotizati in masa sa va dati fetele si nevestele pentru cuckolding si black race superiority. Bravo boss, sunteti civilizatie, spre deosebire de mine, ramas in trecut! Mai fagi si un strapon pe la spate cu nevasta, ca acum e egalitate si feminism. Apropo, sper sa nu ma cenzureze gsp aiurea, ca nu am facut decat sa insir valorile pe care voi le.considerati "progresiste",nu am jignit.

Pari un om foarte ok:)))))

leu.mr
leu.mr  •  17 Martie 2021, 16:55

Din ciclul "povesti nemuritoare"... cusuta cu ata roz

Vezi toate comentariile (25)
Comentează