GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  MONDEN

GALERIE FOTO Reacția lui Ilie Dumitrescu atunci când a văzut o poză recentă cu unica lui fiică: „E o relație specială între ei!” » În brațele cui apare Mayra

Mayra Dumitrescu / Sursă foto: Instagram +17   FOTO
Mayra Dumitrescu / Sursă foto: Instagram

Articol de - Publicat miercuri, 21 februarie 2024 14:34 / Actualizat miercuri, 21 februarie 2024 21:34

Ilie Dumitrescu (55 de ani), fost mare fotbalist devenit antrenor și analist sportiv, e tatăl a patru copii: Dani, Sică, Toto și Mayra Daria Dumitrescu Badea. Unica lui fiică e cea care a atras atenția recent.

Mayra Daria e fata pe care Ilie Dumitrescu o are din căsnicia cu Letiţia, care a durat din 1994 până în 2007. Tânăra a absolvit anul trecut un liceu privat din București, Liceul Cambridge. Acum, ea e studentă la SNSPA, la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative.

Mayra Daria Dumitrescu. Foto: Instagram @mayra.daria
Foto: Instagram @mayra.daria
Mayra Daria Dumitrescu. Foto: Instagram @mayra.daria
Mayra Daria Dumitrescu. Foto: Instagram @mayra.daria
Mayra Daria Dumitrescu. Foto: Instagram @mayra.daria
+13 FOTO

De curând, Mayra apare în brațele fratelui ei, Toto Dumitrescu, într-o fotografie postată pe Instagram. Acesta a avut și un mesaj pentru sora lui mai mică. „Poza e din vară. Veneam de la un casting pe care, evident, nu l-am luat. Ridic subiectul de casting ca să evidențiez cât de grea este viața de actor și ca să-mi justific ținuta, deși nu cred că este necesar (personal, nu aș opta pentru maiou - din varii motive).

În fine, știți cum, uneori, ceea ce căutăm este, deja, acolo, doar că, orbiți de eul nostru care este, de fapt, suma influențelor sau presiunilor externe, nu realizăm că acel ceva a fost cu noi mereu. Viziunea mea denaturată m-a împiedicat să văd că aparțineam cuiva în momentele în care puteam să jur că sunt lipsit de orice fel de apartenență.

Pentru cineva chiar contam. Am luat totul de-a gata. Am fost ignorant. Căutam iubire fără să realizez că viața mi-a oferit-o cu mult înainte ca eu să am inițiativa de a o căuta. Mayra, târziu, îmi dau seama că tu mă completezi. Cu tine mă simt acasă. Ești tot ce nu mi-am putut imagina că poate exista. Tu, pentru mine, reprezinți speranța. Meriți tot ce va urma”, a postat Toto Dumitrescu, zilele trecute, pe Instagram.

Ce mașină conduce fata lui Gică Popescu! Maria, surprinsă pe străzile din București
MONDEN
Ce mașină conduce fata lui Gică Popescu! Maria, surprinsă pe străzile din București

Ilie Dumitrescu: „Mayra are calități deosebite. E superprofesionistă, pot spune că a moștenit asta de la mine”

Ilie Dumitrescu a văzut poza cu copiii lui și a reacționat. „Da, este o relație specială între Toto și Mayra. Amândoi au beneficiat de educația primită la una dintre cele mai importante unități de învățământ din lume, de la Cambridge. E un sentiment profund când îi vezi cât de bine se înțeleg și ce relație frumoasă au”, a spus Ilie Dumitrescu, pentru digisport.ro.

Totodată, el a continuat și a lăudat-o pe unica lui fiică: „Mayra are calități deosebite. E superprofesionistă, pot spune că a moștenit asta de la mine, e studentă la SNSPA, acum. Toto e stilat, manierat, mereu atent, profesionist și el, contează mult educația.

Eu mereu am avut chestia asta, am ținut ca ai mei copii să fie educați. Te ajută foarte mult în viață. De aceea am și ținut să facă școala britanică. Pentru că acolo te formezi ca om, îți poți alege materiile, te învață cum să-ți găsești drumul în viață, este foarte important. Sunt mândru de toți copiii mei și mă bucur că am parte de ei”.

Ce carieră vrea să urmeze Mayra Dumitrescu

În vârstă de 18 ani, Mayra Daria visa până de curând la o carieră de actriță. Și fratele ei mai mare, Toto Dumitrescu, a urmat calea actoriei. În plus, cei doi au și jucat împreună în câteva producții, printre care și serialul „Adela”, de la Antena 1.

„Mayra e la Școala Cambridge, muncește foarte mult, are rezultate foarte bune la școală. Este foarte serioasă. Îmi seamănă cel mai mult din familie. Muncește mult, vrea să performeze în zona în care se implică și are o mentalitate de învingător. Este slăbiciunea mea și este protejată de toți bărbații din familie, eu și frații ei”, spunea Ilie Dumitrescu în urmă cu doi ani despre Mayra.

Citește și:

Verișoara lui Casillas, despre aventurile cu fotbaliști: „Se spune că am fost cu jumătate de echipă a lui Real Madrid”
spania
Verișoara lui Casillas, despre aventurile cu fotbaliști: „Se spune că am fost cu jumătate de echipă a lui Real Madrid”
A atras toate privirile la Dinamo - CSM Constanța, derby-ul românesc din European League! Fanii au stat la coadă pentru o poză
DINAMO - CONSTANȚA
A atras toate privirile la Dinamo - CSM Constanța, derby-ul românesc din European League! Fanii au stat la coadă pentru o poză

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
ULYSES65
ULYSES65  •  22 Februarie 2024, 10:19

bă , sunteți *** !Un om inteligent NU folosește un astfel de titlu pentru un articol IRELEVANT !FACETI ca n povestea cu ”lupul la oi” si cînd veți avea o stire cu adevărat INTERESANTĂ veti fi cel puțin inCREDIBILI !VOI CREDETI CA TOT ROMÂNUL E CA VOI SI ”GUSTĂ”*** PE TAVĂ !RUȘINE !ÎN PLUS , gazeta asta digitală e o ...”fițuică ”de *** pentru că dați DOAR-pe prima pagină , cel puțin-știri despre un sport de *** din România - fotbalul care ne a adus în COADA EUROPEI în secolul acesta !!!eo fituică de *** , facută de ...”jurnaliști” de cacao , pentru cetitori de cacao !ASTA E TOT CE PUTEȚI !!!RU ȘI NE !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

lalax2024
lalax2024  •  21 Februarie 2024, 18:51

Voi la gsp aveti marcata data in calendar cand fac fiicele vedetelor 18 ani sa le exploatati si pe ele? Lasa-ti naibii copii lor sa traiasca in pace nu-i mai tot mulgeti pentru clikcuri si vizualizari sobolani nenorociti care sunteti pseudo jurnalisti

lulu
lulu  •  21 Februarie 2024, 17:56

Un așa "mister"sa le dea asemenea nume pitorești propriilor copii.Mai degrabă se potrivesc pt.niste cățeluși

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close