STIRI EXTRASPORT  ·  CORONAVIRUS

Regele Thailandei s-a „izolat” de coronavirus cu haremul său de 20 de femei într-un hotel de lux din Germania » Voia să dea o petrecere cu peste 100 de invitați

Regele Maha Vajiralongkorn
Regele Maha Vajiralongkorn

Marti, 31 Martie, 18:01

Regele Thailandei, Maha Vajiralongkorn, 67 de ani, a rezervat Grand Hotel Sonnenbichl printr-o permisiune specială, pentru a se izola de coronavirus. N-a făcut-o singur, ci alături de haremul său de 20 de femei!

Garmisch-Partenkirchen, regiunea din Alpi unde se află suveranul, este una de lux din Germania, extrem de căutată în condiții normale, și, iată, nu numai.

În loc să se izoleze singur, Maha Vajiralongkorn a preferat să îi fie alături și 20 de concubine, alături de o echipă întreagă de servitori, scrie Bild.

Regele, cunoscut ca Rama X, plănuise chiar și o petrecere, dar 119 membri ai anturajului său au fost forțați să se întoarcă în Thailanda din cauza pandemiei. Nu se știe dacă a patra soție a sa, fosta însoțitoare de zbor Suthida Tidjai, este cu el. 

Hotelurile din stațiune au fost închise, dar resortul de lux unde e cazat regele thailandez a primit o permisiune specială de a-l găzdui, cu promisiunea că grupul acestuia nu va ieși din clădire. 

Grand Hotel Sonnenbichl din Garmisch-Partenkirchen, Germania

Vajiralongkorn nu a mai apărut în public în Thailanda din februarie. În țara sa sunt înregistrate 1500 de cazuri de coronavirus și 9 decese. Acesta a devenit rege în octombrie 2016.Cum arată soția lui Mircea Radu, cu 20 de ani mai tânără. El a fost ales de 9 ori cel mai sexy bărbat din România

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Fotbal, Bundesliga

Borussia Dortmund - Bayern Munchen

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
19:30 Fotbal, Bundesliga 2

Erzgebirge Aue - Darmstadt

Digi 2
19:30 Fotbal, Bundesliga 2

Wehen Wiesbaden - Sandhausen

Digi 4
21:30 Fotbal, Bundesliga

Leverkusen - Wolfsburg

Digi 2, Telekom 2, Look Sport
21:30 Fotbal, Bundesliga

Werder Bremen - Monchengladbach

Digi 3, Telekom 3, Look Sport 2
21:30 Fotbal, Bundesliga

Frankfurt - Freiburg

Digi 4, Telekom 4, Look Sport 3
Program TV complet

Liga 1