GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CORONAVIRUS

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii: „Avem nevoie de Paști mai mult ca niciodată. Fie ca flacăra vie a speranței să ne ghideze”

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 aprilie 2020 21:36

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a ținut un discurs înaintea sărbătorilor pascale. Laitmotivul cuvântării Reginei a fost lumina purificatoare a lumânărilor.

„Coronavirusul nu ne va doborî. Avem nevoie de Paști mai mult ca niciodată. Oricât de neagră poate fi moartea, mai ales a celor chinuiți, lumina și viața sunt mai puternice”, a transmis Regina, citată de BBC.

Regina a continuat discursul cu o referire la lumina lumânărilor și la semnificația ei pentru omenire: „Au o însemnătate pentru în fiecare cultură, se adresează oamenilor din toate religiile, chiar și celor fără vreuna. Sunt strâns legate de torturi aniversare și marchează aniversările din familie, momente în care ne adunăm cu toții. Ne unesc! Fie ca flacăra vie a speranței Paștilor să fie un ghid puternic în viitor”.

VIDEO / Medicilor, asistentelor, infirmierelor și întregului personal medical: RESPECT!

Citește și alte știri despre coronavirus:

COVID-19. SUA a depășit Italia la numărul de morți » Creștere de cazuri pozitive în Italia + optimism în Spania

Playtech: PORECLA pe care indienii i-au dat-o Iuliei Vântur! Abia acum s-a aflat ce cred despre iubita lui Salman Khan. FOTO


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează