GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  INCENDIU

Rică Răducanu a fost internat în salonul de la „Matei Balș” care a luat foc » Soția lui se afla în spital în momentul incendiului: „Bine că a scăpat!”

Rică Raducanu (74 de ani) a fost internat la Institutul de Boli Infecțioase „Matei Balș” din București, după ce a fost diagnosticat cu COVID-19, fiind externat cu puțin timp înainte ca un salon de acolo să ia foc. +24   FOTO
Rică Raducanu (74 de ani) a fost internat la Institutul de Boli Infecțioase „Matei Balș” din București, după ce a fost diagnosticat cu COVID-19, fiind externat cu puțin timp înainte ca un salon de acolo să ia foc.

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 ianuarie 2021 11:33 / Actualizat duminica, 31 ianuarie 2021 12:33

Rică Raducanu (74 de ani) a fost internat la Institutul de Boli Infecțioase „Matei Balș” din București, după ce a fost diagnosticat cu COVID-19, fiind externat cu puțin timp înainte ca un salon de acolo să ia foc.

Fostul portar a vorbit despre perioada în care a fost internat la „Matei Balș”, chiar în salonul care a luat foc, și despre starea soției sale, care se afla în spital în momentul incendiului.

Rică Răducanu vorbește despre spitalul „Matei Balș”

„Sunt supărat rău, sunt singur. Nevasta mea e tot acolo. Bine că a scăpat de focul ăla. Eu am stat la pavilionul 5 care a luat loc. Când eram acolo am vrut să o aduc cu mine în salon, așa mi-au zis doctorii, dar ea n-a vrut. Dacă eu plecam și ea rămânea acolo, cine știe... 

Am fost chiar acolo unde a luat foc. Mă gândeam că se poate întâmpla așa ceva, că ce-i acolo... Numai aglomerație. Săracii, doctorii parcă sunt roboți. Nici nu-i vezi. Te ajută cu ce pot. Cred că i-a depășit situația”, a spus Rică Răducanu la Antena Stars, citat de spynews.

Borne importante ale carierei lui Rică Răducanu:

  • 56 de selecții la prima reprezentativă, în perioada 1967-1978. A încasat 54 de goluri.
  • 329 de partide în Divizia A, în tricourile formațiilor Rapid ('66-'75), Sportul ('75-'78), Steaua ('78-'80) și FC Baia Mare ('80-'81).
  • 1 titlu (1967) și 3 Cupe ale României (1972, 1975, 1979) are Rică în palmares. Primele 3 trofee le-a cucerit în Grant, al patrulea în Ghencea
  • 25 de meciuri a disputat Răducanu în cupele europene, în perioada 1967-1979

FOTO. Imagini dramatice cu incendiul de la Spitalul „Matei Balș”

FOTO Administraţia Prezidenţială
FOTO Vlad Chirea (Libertatea)
FOTO Vlad Chirea (Libertatea)
FOTO Vlad Chirea (Libertatea)
FOTO Vlad Chirea (Libertatea)
+20 FOTO

VIDEO. Ai grijă să porți corect masca de protecție! Ce nu trebuie să faci atunci când o utilizezi

Citește și:

Care pandemie? Imagini ULUITOARE din Bansko, Bulgaria: mii de români au năvălit pe pârtie, fără niciun fel de distanțare!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
cunoscatorul
cunoscatorul  •  31 Ianuarie 2021, 12:26

Cladiri vechi, instalatii electrice depasite dupa zeci de ani de folosire. Un butoi cu pulbere in toate spitalele din Romania.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează