GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  ARGENTINA

foto S-a terminat povestea de iubire care a atras atenția la CM 2022: campionul mondial s-a despărțit de partenera sa

Tini Stoessel și Rodrigo De Paul +47   FOTO
Tini Stoessel și Rodrigo De Paul

Articol de - Publicat miercuri, 02 august 2023 11:45 / Actualizat miercuri, 02 august 2023 12:27

Rodrigo De Paul, 29 de ani, mijocașul lui Atletico, și Tini Stoessel, 26 de ani, cunoscută cântăreață argentiniană, și-au spus adio cu un scurt comunicat pe rețelele de socializare.

Deși apăruseră zvonuri de ceva timp despre o posibilă despărțire, De Paul a fost fotografiat cu un tatuaj nou, cu numele artistei, pe abdomen.

Tini fusese și ea pozată cu un inel de 57.000 de euro pe deget, speculându-se că s-a logodit cu fotbalistul. Ea a declarat recent că trece printr-o perioadă proastă: „Am fost la pământ săptămânile astea. Nu m-am putut ridica din pat, am avut atacuri de panică. Motivele sunt personale”.

S-a terminat povestea de iubire care a atras atenția la CM 2022: campionul mondial s-a despărțit de partenera sa

„Viața te testează, știu că nu e ușor. Dar mai știu și că vei lupta, am multe de învățat din forța ta interioară. Te privesc cu admirație și mândrie pentru că ai curajul de a trece peste orice. Vei străluci. Sunt mereu cu tine, te iubesc”, i-a răspuns public fotbalistul la acel moment.

Între timp, cei doi au luat decizia să se despartă și au publicat același mesaj pe conturile de Twitter, doar cu numele fostului partener schimbat: 

„Vreau să vă spun că eu și Tini/Rodrigo am încheiat relația. Am trăit momente foarte frumoase, am avut oportunitatea de a cunoaște o persoană pe care o iubesc și o respect mult. Ne-am fost alături în momente importante ale vieților noastre. Mulțumesc pentru iubire și respect”.

+43 FOTO

Tini și De Paul au făcut senzație la Mondial

Cântăreața a venit la turneul din Qatar după primul meci, înfrângerea Argentinei cu Arabia Saudită, și n-a mai plecat decât după finală. Ea a fost considerată de fani talismanul sud-americanilor, fiind poreclită „AmuleTINI”.

Cei doi erau împreună de aproximativ un an.

+43 FOTO
Maria Guardiola, fiica managerului lui Manchester City, a făcut senzație în Turcia » Cum a apărut tânăra la un restaurant
METROSPORT
Maria Guardiola, fiica managerului lui Manchester City, a făcut senzație în Turcia » Cum a apărut tânăra la un restaurant
Campioanele la gimnastică au făcut furori la nunta Sandrei Izbașa! Octavian Bellu și Mariana Bitang nu au lipsit de la eveniment
METROSPORT
Campioanele la gimnastică au făcut furori la nunta Sandrei Izbașa! Octavian Bellu și Mariana Bitang nu au lipsit de la eveniment

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
cristishady
cristishady  •  02 August 2023, 12:30

Cum sa faci dragoste cu un barbat care si-a tatuat un fluture pe piept, lol.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează