GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  RĂZBOI ÎN UCRAINA

Roman Abramovich s-ar fi întors în Ucraina pentru a relua negocierile de pace: „Nimeni nu garantează că nu este doar un joc”

Roman Abramovich
Roman Abramovich

Articol de GSP - Publicat luni, 18 aprilie 2022 13:28 / Actualizat luni, 18 aprilie 2022 13:37

Roman Abramovich, oligarhul rus, s-ar fi întors în Kiev, pentru a încerca să reia negocierile de pace dintre Rusia și Ucraina, potrivit Bloomberg.

Negocierile pentru pace dintre cele două țări s-au sistat, după ce ucrainenii au descoperit ororile produse de ruși civililor. „Discuțiile au ajuns într-un punct mort pentru că noi nu vom renunța la teritoriul și la oamenii noștri”, a declarat Volodomir Zelenski, președintele Ucrainei.

Roman Abramovich și alți oficiali ucraineni ar fi fost otrăviți la negocierile Rusia - Ucraina! Care ar fi noul scenariu
RĂZBOI ÎN UCRAINA
Roman Abramovich și alți oficiali ucraineni ar fi fost otrăviți la negocierile Rusia - Ucraina! Care ar fi noul scenariu

Abramovich s-ar fi întors în Ucraina

Fostul patron de la Chelsea s-ar fi întâlnit cu oficialii ucrainenei desemnați să poarte negocierile pentru pace, în speranța că discuțiile dintre Rusia și Ucraina se vor relua, conform sursei menționate.

Abramovich, un apropiat al președintelui rus Vladimir Putin, a fost un mediator al discuțiilor dintre cele două delegații și a participat inclusiv la ultima rundă de negocieri, desfășurată pe 29 martie, la Istanbul.

„În Rusia, Abramovich se situează de partea celor care vor să apeleze la diplomație în cazul acestui război. Însă, nimeni nu poate garanta că nu este doar un joc”, a declarat Volodomir Zelenski

Zelenski i-ar fi cerut lui Biden să nu-l sancționeze pe rusul Abramovich

Volodomir Zelenski, președintele Ucrainei, i-ar fi cerut lui Joe Biden, președintele SUA, să nu îl sancționeze pe oligarhul rus Roman Abramovich.

Abramovich ar fi trebuit să fie sancționat de Departamentul de Trezorerie al Statelor Unite, dar Consiliul Naţional de Securitate al Casei Albe ar fi intervenit în ultimul moment și ar fi cerut ca sancțiunile împotriva oligarhului rus să fie amânate.

Acest lucru s-ar fi întâmplat după o discuție telefonică între Zelenski și Joe Biden, în care președintele Ucrainei ar fi transmis că Abramovich ar putea fi un om important în negocierile pentru pace, potrivit The Wall Street Journal.

Citește și alte știri despre războiul din Ucraina:

De pe terenul de fotbal, direct pe front! » 14 jucători şi antrenori ai clubului s-au înrolat în armata ucraineană

Zinchenko, emoționat de sprijinul oferit de Manchester City, după ce Rusia a invadat Ucraina: „Nu pot descrie ce am simțit, am avut lacrimi în ochi”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează