GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  SPORT&BEAUTY

FOTO Roxana încinge internetul! Ce sporturi a practicat în vacanța exotică frumoasa de la Survivor

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 februarie 2021 08:21 / Actualizat sambata, 20 februarie 2021 08:51

Roxana Nemeș face senzație cu pozele senzuale postate din vacanțe, acolo unde a stat la soare pe iahturi de lux și a făcut sporturi nautice. 

„Mie îmi place foarte mult sportul și de foarte multe ori mă trezesc foarte devreme să merg la sală. Sunt matinală, nu mi-e foarte greu. Sunt zile când ajung în sală de la 6 dimineața pentru că îmi dă un tonus foarte bun. Când simt că mi-e foame, mănânc puțin. Îmi permit să mănânc la orice oră. Toată viața am făcut sport! Îmi dă o stare foarte, foarte bună. Am avut și antrenor personal, care îmi zicea ce trebuie să fac", dezvăluie Roxana Nemeș (GALERIE FOTO mai jos). 

+33 FOTO

Roxana Nemeș face parte din echipa Faimoșilor, de la Survivor, iar fanii o urmăresc de fiecare dată cu sufletul la gură.

Vezi și: 

Vlăduța Lupău a fugit cu iubitul fotbalist în Maldive » Imagini de senzație din vacanță

FOTO Steliano Filip își pierde muza! Divorțează de superba Bianca: „De 5 luni avem o relație la distanță”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
ekneb
ekneb  •  21 Februarie 2021, 03:42

N am citit articolul, nici la poze nu m am uitat, sunt convins ca n qm pierdut nimic, dar vreau sa intreb gsp ul daca nu doreste sa mi faca si mie poze sexy... nu de alta dar si mie imi placea sportul cand eram tanar, jucam fotbal, iarna cu patinele si baschet am jucat!!!!

112651963934596
Neagu Mihai  •  21 Februarie 2021, 02:13

Nu fiti carcotasi,Roxana e superba,una dintre cele mai frumoase femei din Romania !pina si Tonciu nasoasa e invidioasa pe ea...

22cea
22cea  •  20 Februarie 2021, 22:08

"Noua ne pasa de sport" ,mottoul gesepeului *** :)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close