Articol de - Publicat joi, 14 decembrie 2023 03:20 / Actualizat joi, 14 decembrie 2023 09:55

Victor Cornea (30 de ani, locul #66 ATP în proba de dublu) a participat aseară, 12 decembrie, la Gala tenisului românesc 2023. Spotivul nu a mers singur la eveniment, ci alături de iubita lui, cântăreața Andreea Bălan, care a atras atenția cu ipostaza în care s-a pozat. 

De câteva luni de zile, Victor Cornea (30 de ani) și cântăreața Andreea Bălan (39 de ani) formează cel mai nou cuplu din showbiz. Cei doi sunt de nedespărțit, merg împreună la competițiile lui sportive, recent au fost și într-o vacanță în Laponia, alături de cele două fiice ale vedetei. 

Andreea Bălan a strălucit alături de Victor Cornea, într-o rochie mini neagră. Imaginile, în galeria foto: 

+45 FOTO

Ieri seară, Victor Cornea și Andreea Bălan au apărut din nou împreună, de data aceasta la  Gala Tenisului Românesc 2023. Îmbrăcat din cap până în picioare în negru, sportivul a fost numai un zâmbet la eveniment. Artista a îmbrăcat o rochie mini, care i-a pus în evidență silueta, pantofi cu toc și o haină de blană roz, lungă. 

Andreea nu a ratat ocazia și s-a pozat alături de iubit, care în multe dintre fotografii i-a pus mâna pe burtică. Astfel, în mediul online, fanii au început să se întrebe dacă artista nu cumva e însărcinată. „Vine bebe 3?😁Felicitări și iubiți-vă mult! Vă sta bine împreună”, „M-aș bucura enorm pentru tine dacă ți s-ar îndeplini visul de a avea și al treilea copil”. 

Ea nu le-a răspuns urmăritorilor, însă acum ceva vrreme, după ce a născut al doilea copil, Andreea Bălan a povestit că nu mai poate concepe copii. Când a născut-o pe Clara, a doua fetiță, a suferit o embolie amniotică, adică lichidul amniotic din uter a ajuns în sângele ei. 

„Momentul a fost o cumpănă. Pentru că eu am pierdut și o parte din mine, eu nu mai sunt întreagă și n-am spus niciodată de ce nu mai pot să fac copii. Și nici nu știu dacă am să spun vreodată, dar eu nu mai sunt la fel”, mărturisea vedeta.

Cu toate acestea, ea își dorește încă un copil, un băiețel. „Eu nu mai pot să-l fac. Îmi doresc un băiat. M-am gândit, poate aș putea să apelez la o mamă-surogat”, a mai dezvăluit vedeta. 

Victor Cornea, despre relația cu Andreea Bălan: „Conexiunea noastră este una divină”

De când s-a aflat că are o relație cu Andreea Bălan, Victor Cornea este în centrul atenției și apare aproape zilnic pe paginile ziarelor de monden. Jucătorul de tenis a pozat alături de iubita lui celebră pentru coperta revistei VIVA, un lucru total neobișnuit pentru el, însă pare că experiența i-a plăcut.

„A început să îmi placă tot mai mult să pozez în «cuplu» pe terenul de tenis, deoarece m-am specializat de câțiva ani doar pe proba de dublu și mă aflu în prezent clasat pe locul 68 mondial. Trebuie să recunosc însă, a fost o emoție aparte, fiind la prima mea ședință foto alături de persoana iubită”, a declarat sportivul.

Pare că Andreea Bălan i-a schimbat complet viața lui Victor, care mărturisește că nu a trăit niciodată atât de intens o poveste de dragoste. 

„Reușim să trăim momentul în prezent chiar și atunci când ambii avem programul foarte încărcat și plin de provocări. Astfel, momentele noastre petrecute împreună sunt celebrate la o intensitate mare și le apreciem din plin. Conexiunea noastră pot spune că este una divină și nu am mai avut parte de o astfel de iubire în trecut”, a spus sportivul în interviul pentru revista VIVA.

Citește și: 

GALERIE FOTO Noul transfer al Barcelonei a punctat decisiv și în plan personal: s-a căsătorit cu Dayana la doar 18 ani

GALERIE FOTO Presa din Spania anunță divorțul: când ar urma să se separe Sergio Ramos de soția celebră și motivul rupturii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”