GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  INEDIT

S-au retras și au dat lovitura: 5 foști mari fotbaliști care s-au cuplat cu iubite mult mai tinere

Ian Rush alături de logodnica sa, Carol Anthony  // sursă foto: Twitter @ Carol Anthony +13   FOTO
Ian Rush alături de logodnica sa, Carol Anthony // sursă foto: Twitter @ Carol Anthony

Articol de GSP - Publicat luni, 30 martie 2020 22:12

Unii fotbaliști continuă să „înscrie” și după ce își pun ghetele-n cui: este cazul unei serii de foști mari jucători care se laudă acum cu iubite mult mai tinere și extrem de râvnite.

Iată doar câteva exemple, amintite de către The Sun:

Ian Rush - 58 de ani

Fostul mare atacant al lui Liverpool este logodit cu cântăreața irlandeză Carol Anthony, pe care a cunoscut-o în anul 2013. Carol a declarat în presa britanică faptul că diferența de vârstă dintre ea și Ian este de doar 16 ani, și nu de 22, așa cum se zvonea.

+9 FOTO
  • sursă foto: Twittter @CarolAnthony_

Peter Schmeichel - 56 de ani

Danezul, fost mare portar al lui Manchester United, este însurat cu Laura von Lindholm, fost model playboy cu 10 ani mai tânăr decât el. Cei doi au fost despărțiți timp de doi ani, însă recent au decis să se împace, iar Peter a cerut-o de nevastă pe Laura, care a spus „da”.

+9 FOTO
  • sursă foto: Instagram @ lvonl

David Ginola - 53 de ani

Fostul fotbalist francez, care a evoluat în cariera sa la echipe precum PSG, Tottenham sau Newcastle și care în prezent este analist TV, are o iubită cu 24 de ani mai tânără. Maeva Denat i-a oferit acestuia și un copil anul trecut.

+9 FOTO
  • sursă foto: Instagram @ maevadenat12

Brendan Rodgers - 47 de ani

Antrenorul echipei de pe locul 3 din Anglia, Leicester City, s-a însurat cu Charlotte Searle în anul 2017. Aceasta este cu 11 ani mai tânără decât nord-irlandezul.

+9 FOTO

Thierry Henry - 42 de ani

Fostul atacant francez, în prezent antrenor secund al Echipei Naționale a Belgiei, se află într-o relație de lungă durată cu modelul Andrea Rajacic, din Bosnia și Herțegovina. Aceștia s-au întâlnit în 2008 și în 2012 i-au dat viață lui Tristan, primul lor copil.

+9 FOTO
  • sursă foto: Twitter

VIDEO. #sportacasă. Cele mai bune exerciții fizice pentru acasă. Vedetele din sport îi învață pe fani cum să facă mișcare în izolare

Citește mai multe știri:

Daniela Crudu, răvășitoare pe Instagram! Cum se menține în formă

O actriță din Rusia a demonstrat cum poți fi sexy purtând doar hârtie igienică :) » Imagini senzaționale cu focoasa rusoaică

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
1618597915124142
Alexandru Chis  •  31 Martie 2020, 04:58

Nu frumusetea sau potenta lor le-a atras pe consoarte, ci banii lor! Ca orice afacere, si dragostea a devenit un comert. Ai bani, din plin, ai si iubire... falsa, a'la pitipoancele astea pozate obsesiv in aceasta revista! In fotbal roiesc aceste specimene feminine care au urmat cursuri... "de cum sa cuceresti un barbat"! Nu vedeti pe la tv, cand sunt date imagini din tribune? Toate "starurile locale", feminine ale urbei, sunt prezenta, in speranta unei "agatari" a vreunui fotbalist cu bani! Iubirea? Mai vedem! Sa fie bijuterii, masina, apartament,... Este un troc in care primeaza cine este mai tanara si mai frumoasa. Pe incercate, ca nu este prima oara!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează