GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  SCANDAL

Scandaluri sexuale neștiute cu marile vedete. De la perversiunile cuplului Angelina Jolie-Brad Pitt la invitația pe iacht a Pamelei Anderson

Pamela Anderson, sursa foto: Guliver/gettyimages +12   FOTO
Pamela Anderson, sursa foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 septembrie 2020 09:22 / Actualizat vineri, 18 septembrie 2020 17:00

Milionari, faimoși, dar și cu probleme adesea. De la Brad Pitt la Pamela Anderson sau Jennifer Lopez, starurile mondiale au fost implicate în diferite scandaluri sexuale. 

  • Marca.com, una dintre cele mai mari redacții de sport din Europa, a făcut o selecție a scandalurilor care au ținut prima pagină a ziarelor din întreaga lume. Răsfoiește galeria foto și află povestea!
Pamela Anderson și Tommy Lee au fost protagoniștii unui sextape celebru, pe un yacht.
Un sextape cu Jennifer Lopez și primul ei soț Ojani Noa era pe cale să apară, până când judecătorul a interzis unei publicații să publice imaginile.
Kim Kardashian a devenit celebră după un sextape cu fostul ei partener, rapperul Ray J. Pentru a fi publicat, rapperul i-a plătit membrei familiei Kardashian o mare sumă de bani. Atunci, Kim s-a hotărât să pornească showul „Keeping up with the Kardashians”.
Jude Law a înșelat-o pe Sienna Miller cu babysitterul. Sienna a fost fotografiată la rândul ei topless, în timp ce se săruta cu Balthazar Getty, un bărbat însurat, care are copii.
Justin Bieber a petrecut o noapte cu o braziliancă. Fata a făcut publică o imagine cu celebrul cântăreț, care i-a dat o sumă importantă de bani ca să o retragă.
+8 FOTO

Soțul iubitei lui Brad Pitt are 68 de ani!

Brad Pitt pare încă cu gândul la Angelina Jolie, fosta lui soție, alături de care a avut un mariaj de 12 ani. Actorul în vârstă de 56 de ani și-a găsit iubirea la o tânără cu 30 de ani mai mică decât el, dar care seamănă leit cu Angelina Jolie. Noua lui cuceriere e Nicole Poturalski, pe care a cunoscut-o în luna noiembrie a anului trecut la un concert al vedetei rapp Kanye West. Nicole Poturalski este măritată și l-ar fi întâlnit pe Brad Pitt la restaurantul soțului ei. Toate detaliile AICI. 

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează