GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  DECIZIE

Shayene „shAy” Victorio, jucătoare de esports și iubita unui portar brazilian, a fost condamnată la 116 ani de închisoare!

Foto: instagram.com/shayvictorio
Foto: instagram.com/shayvictorio

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 martie 2020 20:28

Shayene „shAy” Victorio e jucătoare braziliană esports, care a devenit și influencer, cu zeci de mii de urmăritori pe rețelele de socializare.

Recent, ea a fost condamnată la 116 ani de închisoare, conform presei sud-americane. În ciuda pedepsei primite, legea din Brazilia spune că un condamnat nu poate executa mai mult de 30 de ani. 

„shAy” a primit pedeapsa pentru fraudă, legată de un magazin online pe care l-a condus între 2013 și 2017. Peste 100 de clienți au spus că nu și-au primit comenzile și au pierdut banii plătiți. Ea a negat acuzațiile, a îndreptat vina către foștii parteneri din afacere și a anunțat că va face apel. 

Shayene este într-o relație cu Jean Paulo Fernandes Filho, portar împrumutat de Atlético Goianiense de la Sao Paulo.

FOTO Hilde Osland, bomba norvegiană » A pozat într-un costum de baie minuscul: „O femeie ca tine aduce vara în fiecare zi”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close