GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  POKER

Și-a pus sâni falși ca să câștige la poker! E cunoscută pentru aparițiile ei mereu controversate

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 decembrie 2022 13:01 / Actualizat vineri, 09 decembrie 2022 13:37

O jucătoare profesionistă de poker e acuzată că a apelat la un șiretlic pentru a le distrage atenția celorlalți de la masă.

Sashimi a postat un video pe rețelele de socializare în care pare că ar avea o problemă cu bluza. De fapt, ea ar fi încercat să distragă atenția arătându-și sânii. Imaginile controversate, în galeria foto de mai jos:

+2 FOTO

Numai că nu e totul ceea ce pare. Sashimi purta, de fapt, un body protetic, iar sânii erau falși.

Sashimi este una dintre cele mai cunoscute jucătoare de poker, iar asta datorită aparițiilor sale care iscă mereu controverse. Mulți se bucură să o vadă jucând în fiecare săptămână, dar de data aceasta acțiunea ei a stârnit reacții amestecate, unii considerând că a mers puțin prea departe, în timp ce altora le-a plăcut.

Vezi și: 

Răsturnare neașteptată de situație pentru Pique!
monden
Răsturnare neașteptată de situație pentru Pique!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
666piturca
666piturca  •  09 Decembrie 2022, 16:46

“ … unii regretând că n-a mers puțin mai departe, în timp ce altora le-a plăcut, si s-au multumit si cu atât. “ Vezi Freyya ce vinde marfa? Si tu stai si dai in cap la beyeți cu pildele tale, furate de la Cartoon Network.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează