GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  POKER

Și-a pus sâni falși ca să câștige la poker! E cunoscută pentru aparițiile ei mereu controversate

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 decembrie 2022 13:01 / Actualizat vineri, 09 decembrie 2022 13:37

O jucătoare profesionistă de poker e acuzată că a apelat la un șiretlic pentru a le distrage atenția celorlalți de la masă.

Sashimi a postat un video pe rețelele de socializare în care pare că ar avea o problemă cu bluza. De fapt, ea ar fi încercat să distragă atenția arătându-și sânii. Imaginile controversate, în galeria foto de mai jos:

+2 FOTO

Numai că nu e totul ceea ce pare. Sashimi purta, de fapt, un body protetic, iar sânii erau falși.

Sashimi este una dintre cele mai cunoscute jucătoare de poker, iar asta datorită aparițiilor sale care iscă mereu controverse. Mulți se bucură să o vadă jucând în fiecare săptămână, dar de data aceasta acțiunea ei a stârnit reacții amestecate, unii considerând că a mers puțin prea departe, în timp ce altora le-a plăcut.

Vezi și: 

Răsturnare neașteptată de situație pentru Pique!
monden
Răsturnare neașteptată de situație pentru Pique!

Playtech: PORECLA pe care indienii i-au dat-o Iuliei Vântur! Abia acum s-a aflat ce cred despre iubita lui Salman Khan. FOTO


Comentarii (1)
666piturca
666piturca  •  09 Decembrie 2022, 16:46

“ … unii regretând că n-a mers puțin mai departe, în timp ce altora le-a plăcut, si s-au multumit si cu atât. “ Vezi Freyya ce vinde marfa? Si tu stai si dai in cap la beyeți cu pildele tale, furate de la Cartoon Network.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează