GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  ACUZAȚIE

Unul dintre copiii lui Ilie Dumitrescu ar fi acuzat de trafic de cocaină! Ce scrie în rechizitoriul DIICOT

Sică Dumitrescu (28 de ani), unul dintre fiii lui Ilie Dumitrescu, ar fi fost trimis în judecată pentru trafic de cocaină.
Sică Dumitrescu (28 de ani), unul dintre fiii lui Ilie Dumitrescu, ar fi fost trimis în judecată pentru trafic de cocaină.

Articol de GSP - Publicat joi, 25 februarie 2021 14:48 / Actualizat joi, 25 februarie 2021 15:01

Sică Dumitrescu (28 de ani), unul dintre fiii lui Ilie Dumitrescu, ar fi fost trimis în judecată pentru trafic de cocaină.

Gândul notează că procurorii DIICOT ar fi încheiat pe 24 februarie rechizitorul prin care Sică, fost fotbalist, și încă o persoană ar fi acuzați de trafic intern de droguri de mare risc și complicitate la trafic intern de droguri de mare risc.

Sică ar fi fost acuzat că vindea cocaină în spatele unei cafenele din centru Bucureștiului, pe care o deține familia Dumitrescu. Dosarul ar fi acum trimis spre soluționare la Tribunalul București.

Prin rechizitoriul din data de 24.02.2021, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală au dispus trimiterea în judecată, sub măsura controlului judiciar, a unui număr de 2 inculpați, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic intern de droguri de mare risc și complicitate la trafic intern de droguri de mare risc. 

Prin actul de sesizare s-a reținut faptul că, la data de 14.01.2021, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Secţia de Combatere a Traficului de Droguri au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană desfășoară activități de comercializare de cocaină pe raza municipiului București”, notează DIICOT.

În urma cercetărilor, s-a stabilit faptul că, la data de 18.01.2021, în apropierea unui restaurant din centrul Capitalei, cei doi inculpați au comercializat către o persoană o cantitate de cocaină, în schimbul sumei de 1.350 de lei
- rechizitoriu DIICOT

Sică a fost junior la Sportul, dar și la Academia Gheorghe Hagi, fără să debuteze la profesioniști.

Nu e primul copil care îi face probleme lui Ilie Dumitrescu. În septembrie 2020, Toto Dumitrescu, 22 de ani, a fost prins conducând sub influența drogurilor.

VIDEO Ilie Dumitrescu și-a pus viața pe tavă: „Asta-mi place să beau cel mai mult”

Citește și: 

Război roș-albastru între CSA Steaua și FCSB! Ultrașii din Liga 3 îi aruncă mănușa lui Becali și apelează la generalul bolșevic care a înființat clubul militar

Un fost jucător de la CFR Cluj s-a sinucis la 43 de ani » Anunțul făcut de campioana României

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (24)
ray51
ray51  •  26 Februarie 2021, 20:26

Cata responsabilitate poti avea dupa 1000 ml de visichi... Nu-i asa, Iliuta?

131624217670160
Geani Muraru  •  26 Februarie 2021, 10:17

Joac-o p-asta Ilie

albub
albub  •  26 Februarie 2021, 01:17
Postat de ekneb pe 25 Februarie 2021, 17:29

Exact de asta le e greu copiilor de bani gata, toata lumea se uita cu invidie la ei, asteptarile sunt uriase atat din partea societatii cat si din partea parintilor. Personal nu ma incadrez deloc in categoria copiilor de bani gata, eu lucrez in nl de 6 ani,... dar realizez cat e de greu pt copiii celor instariti.

E' greu pentru tine frate,nu pentru ei

Vezi toate comentariile (24)
Comentează