GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  FAMILIE

GALERIE FOTO Soacra lui Adrian Mutu este mai mare decât „Briliant” cu 8 ani! Cum arată Mariana Bachici la 53 de ani

Articol de - Publicat vineri, 19 ianuarie 2024 15:04 / Actualizat vineri, 19 ianuarie 2024 17:00

Adrian Mutu (45 de ani), care a devenit antrenor de fotbal, însă în prezent e liber de contract după despărțirea de Neftchi Baku, are o carieră impresionantă în fotbal, dar se mândrește și cu viața personală. E căsătorit cu Sandra din 2015, iar împreună au un băiețel. De data aceasta nu soția lui e în centrul atenției, ci soacra, Mariana Bachici. 

Mariana Bachici, soacra fostului fotbalist, afișează o siluetă de invidiat la fiecare apariție publică. Pare tânără și chiar este la cei 53 de ani ai săi. Practic, e doar cu 8 ani mai mare decât Adrian Mutu, care în 2015 i-a devenit ginere. 

Adrian Mutu și soacra sa au o relație extrem de apropiată. Ea preferă însă să stea departe de lumina reflectoarelor și să evite expunerea excesivă în spațiul public. În principal, Mariana Bachici se dedică vieții de familie, dar e preocupată și de îngrijirea ei. 

Mariana Bachici e foarte atentă la imaginea ei, astfel că de curând a dezvăluit secretul frumuseții sale fără cusur, după ce a primit multe complimente. „Am multă grijă de mine, fac masaje multe, mănânc sănătos. Sunt fericită și liniștită acum, pentru că sunt lângă ce iubesc cel mai mult pe lumea asta: copiii, nepoțelul, ginerele, cuscrii, într-un cuvânt, familia!”, a mărturisit ea. 

Totodată, soacra lui Adrian Mutu iubește să petreacă timp alături de nepotul ei, Tiago, și se implică activ.

Ce relație are Adrian Mutu cu soacra sa, Mariana Bachici

Cât despre relația lui Adrian Mutu cu soacra sa, nici că se putea mai bine: „Cu soacra actuală, da, am (n.r. o relație bună). Cel mai mult îmi place, atunci când gătește, sunt ficățeii, face niște ficăței extraordinari. Nu știu, cred că e rețeta ei”, a mărturisit Adrian Mutu la un moment dat.

+3 FOTO

Povestea de dragoste dintre Sandra și Adrian Mutu 

În anul 2013, Adrian Mutu divorța de Consuelo, cea de-a doua soție a lui și femeia care i-a dăruit două fetițe. Rapid, în 2014, fostul fotbalist, actual antrenor, avea să înceapă o relație cu Sandra Bachici, cea care a devenit doamna Mutu. 

Acum ceva vreme, antrenorul a fost invitat în podcastul lui Cătălin Măruță, unde a dezvăluit că își cunoaște soția de mai mulți ani, a remarcat-o în 2010, pe când ea era Miss România. „Pe Sandra am pus ochii când avea doar 15-16 ani și era la Miss România. Am văzut-o acolo, mi-a plăcut și am zis: «Ce fată frumoasă!». Eu eram însurat atunci, aveam 30 de ani”, a mărturisit Adrian Mutu pe YouTube. 

De aproape 9 ani, cei doi sunt de nedespărțit. „Cu Sandra sunt de 7 ani împreună și suntem foarte fericiți. Are o înțelepciune de bănățeancă, o sensibilitate și o finețe incredibile pentru cei 28 de ani ai ei. Sandra e o ființă solară, se vede asta și pe cel mic, cum l-a crescut. Recunosc că sunt gelos. 

Pe Tiago vreau să îl duc la fotbal peste un an. De la doi ani a pus piciorul pe minge, sper să mă moștenească. Îmi place să gătesc, mă relaxează. Țin minte că am pierdut odată un meci și am gătit cinci feluri, de nervi. Făcusem ardei umpluți și ciorbă de perișoare, până la cinci dimineața am stat. Se umpluse frigiderul.

 În șapte ani, eu cu Sandra nu ne-am certat niciodată. Părinții și socrii s-au mutat la București de un an, de când cu pandemia, stau lângă noi. Vin pe la noi mai mereu, ne înțelegem perfect. Mama-soacră e mână de fier în familie. Rezolvă tot!”, a mai povestit Adrian Mutu în urmă cu aproape doi ani. 

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează