GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

GALERIE FOTO Sora mai mică a lui Radu Drăgușin nu ratează niciun meci: „Cu greu mă abțin să nu spun că e fratele meu”

Articol de - Publicat joi, 23 noiembrie 2023 16:08 / Actualizat joi, 23 noiembrie 2023 16:54

Fundașul Radu Drăgușin (20 de ani) impresionează pe teren, la Genoa și naționala României, iar sora lui nu ratează niciun meci.

Meira Drăgușin trăiește la intensitate maximă fiecare meci al fratelui ei. E pe stadion atât în Italia, dar și la meciurile naționalei. Ea povestește ce simte când îl vede pe Radu pe teren și cum e relația dintre ei. 

FOTO. Meira, cel mai mare fan al lui Radu Drăgușin

+19 FOTO

 „La toate meciurile lui Radu emoțiile noastre, ale mele, dar și ale familiei, sunt foarte mari. Îmi place mai mult să merg la meciurile de la națională. Momentele în care îi aud numele pe stadion sunt totul pentru mine. 

Atunci simt mai tare ca oricând cât sunt de norocoasă că este fratele meu. Și sunt foarte mândră de el. Nu am un mod anume de a-l încuraja, dar știe că trăiesc fiecare faza alături de el. Știu că pentru el este important doar că sunt acolo. 

Când aud oamenii din jurul meu că spun ceva frumos despre el, cu greu mă abțin să nu mă întorc la ei și să le spun că eu sunt sora lui”, a spus Meira, pentru Fanatik.

VIDEO Radu Drăgușin își bagă banii în noul proiect imobiliar din Colentina 

Fundașul central de la Genoa punctează și în plan personal. Drăgușin a ales să mizeze pe un proiect imobiliar dezvoltat în zona Colentina, un complex de blocuri de locuințe, implicându-se financiar în realizarea acestuia. 

Este un început pentru mine. Am ales să fac o investiție în acest proiect pentru că mi-a plăcut. Am vorbit cu Andrei și cu Adi (n.r. - reprezentanții firmei dezvoltatoare), mi-au arătat proiectul și mi-a inspirat multă încredere. 

Viața de fotbalist este scurtă, eu am înțeles acest lucru și trebuie să fim siguri pe partea financiară, pentru că banii nu vor veni mereu. Trebuie să facem alegeri inteligente cu banii pe care îi câștigăm, pentru a nu avea probleme mai târziu”, a transmis Drăgușin.

Citește și: 

Cine e femeia din spatele lui Edi Iordănescu » Și-au început relația după despărțirea de Delia și s-au căsătorit în secret

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (5)
lalax2024
lalax2024  •  23 Noiembrie 2023, 18:06

Ba terminatilor ce treaba au pozele de la plaja si in decolteu cu sportu? Hopa un jucator joaca bine si voi penalilor ii cautati in toate rudele o femeie sa ii pune-ti pozele pe prima pagina. Si ce sa zica femeia ,ca nu se uita la meciuri daca ii frasu?. Bine ba ca v-o inchis presa ca sunteti 0 numai istoria ii de voi, doamne ajuta sa va inchida si pe online ca imediat il puneti pe ioanitoaia in ipostaze incendiare pe prima pagina

cirus11
cirus11  •  23 Noiembrie 2023, 17:41

Ati verificat macar daca este majora inainte sa puneti pozele astea?

Sibiu1971
Sibiu1971  •  23 Noiembrie 2023, 17:13

Este sora fratelui !!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează