GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  SPANIA

GALERIE FOTO De Gea nu a ținut pasul » Faimoasa artistă a dat detalii picante din dormitor: „Am făcut sex de peste 10 ori în vacanță. Se putea și mai bine”

Articol de - Publicat sambata, 06 aprilie 2024 10:57 / Actualizat sambata, 06 aprilie 2024 13:22

Soția lui David De Gea, Edurne Garcia, o faimoasă cântăreață din Spania, a făcut recent mărturisiri incredibile despre relațiile sexuale dintre ea și partenerul ei.

Edurne a fost prezentă la o emisiune din Spania unde a vorbit despre noul ei single, „Nada”, o avanpremieră a viitorului ei album.

GALERIE FOTO. Edurne, despre partidele de sex dintre ea și David De Gea: „Se putea și mai bine”

+35 FOTO

Moderatorul emisiunii unde a fost prezentă Edurne i-a adresat acesteia o serie de întrebări personale. Faimoasa cântăreață a decis să evite anumite subiecte, cum ar fi situația financiară, spunând că „a vorbi despre bani este urât”.

Edurne nu s-a ferit însă să vorbească despre partidele de sex pe care le-a avut cu David De Gea în ultima lună. Cei doi au petrecut o vacanță romantică de Paște în Bahamas, unde au încercat să profite din plin de acel timp.

„David este acum la Manchester, se antrenează acolo. Am plecat recent în vacanță în Bahamas, dar alături de noi a fost și fiica noastră, care este ca un taifun. N-am avut foarte mult timp, deci se putea și mai bine. Nu a fost rău totuși”, a declarat Edurme, fără a preciza un număr exact de câte ori au făcut dragoste.

Moderatorul emisiunii a încercat să obțină mai mult, așa că a considerat că numărul este undeva între 10 și 15, lucru confirmat de către Edurme, fără a da însă un răspuns exact.

Citește și:

Vedeta din Pașcani, părăsită de iubitul celebru după ce a lăsat-o însărcinată și i-a oferit un Ferrari de 250.000 de euro? El a apărut cu fosta logodnică
monden
Vedeta din Pașcani, părăsită de iubitul celebru după ce a lăsat-o însărcinată și i-a oferit un Ferrari de 250.000 de euro? El a apărut cu fosta logodnică
Surpriză de Paște din partea Claudiei, cea mai sexy arbitră » Cum s-a putut costuma
SURPRIZĂ
Surpriză de Paște din partea Claudiei, cea mai sexy arbitră » Cum s-a putut costuma

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (8)
Dontlookbackwithanger
Dontlookbackwithanger  •  07 Aprilie 2024, 06:19
Postat de berlicot pe 06 Aprilie 2024, 14:31

Pentru fiecare femeie, oricat de bine arata, exista un barbat care s-a plictisit de ea.

Si de barbati, femeile nu se plictisesc ? Ce gândire ai!

petricab81yahoo.com
petricab81yahoo.com  •  06 Aprilie 2024, 23:26

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

giorgio70
giorgio70  •  06 Aprilie 2024, 22:52

se putea si mai bine...ce??? santeti niste ***, ce interpretati si scoateti din context ,comentariile anumitor persoane!titlu , de ...***!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează