GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  MONDEN

GALERIE FOTO Soția lui Florin Tănase face furori pe plajele din Maldive » Cât costă o noapte la resortul de lux

Articol de - Publicat joi, 22 iunie 2023 15:02 / Actualizat joi, 22 iunie 2023 15:50

Florin Tănase (28 de ani), fost jucător la FCSB și actual fotbalist la Al-Jazira, se bucură de o vacanță de lux în Maldive. Nu sportivul e cel care a făcut furori la plajă, ci soția lui, Medeea.

În urmă cu mai bine de o săptămână, Florin Tănase și Medeea, nepoata cunoscutului jurnalist Robert Turcescu, s-au îmbarcat în avion cu destinația Maldive. Acolo se relaxează fotbalistul după o perioadă intensă, pe terenul de fotbal.

Dacă Florin e destul de discret în ceea ce privește viața lui personală, soția Medeea a fost mai darnică, ea le-a arătat tuturor fanilor lor cum se relaxează în vacanța de lux. S-au cazat la Hurawalhi Island Resort, unde o noapte de cazare cu mic dejun și cină costă peste 5.000 de lei.

+45 FOTO

Soția lui Florin Tănase, complimentată de fani pe Instagram

Tot ea s-a lăudat și cu apariții sexy, în costum de baie. În vârstă de 27 de ani, Medeea Tănase, fostă Turcescu, a pozat în ipostaze provocatoare, în piscină, dar și în apa oceanului. „Perfecțiune!”. „Frumusețe rară”, „Superbă mică”, au complimentat-o fanii pe Instagram pe soția lui Florin Tănase.

Tânăra, care are și un băiețel alături de fotbalistul român, e pasionată de vacanțe, a călătorit în multe colțuri ale lumii alături de Florin Tănase. Cei doi au mers în Zanzibar, în Tanzania, în Republica Dominicană.

Cum arată hotelul în care s-au cazat Florin Tănase și Medeea:

+11 FOTO

Povestea de dragoste dintre Florin Tănase și Medeea

După aproape șase ani de relație, Florin Tănase a cerut-o în căsătorie pe Medeea Turcescu în iunie 2021. Cei doi s-au căsătorit civil în septembrie 2021, iar la câteva luni după au anunțat că vor deveni părinții unui băiețel.

Un star al lui Man. United, acuzat: „M-a ținut captivă, m-a amenințat cu moartea. A fost un abuz fizic și psihic”
ANGLIA
Un star al lui Man. United, acuzat: „M-a ținut captivă, m-a amenințat cu moartea. A fost un abuz fizic și psihic”

Afacerea pe care o au Florin Tănase și soția Medeea

În urmă cu mai mulți ani, fotbalistul și soția lui au investit într-un business vestimentar, de care se ocupă în totalitate Medeea. Fiind pasionată de modă și de fotografie, Medeea a decis să-și deschidă propria afacere.

Medeea Tănase vinde haine, dar și accesorii vestimentare. Momentan afacerea se desfășoară în mediul online, pe Facebook și Instagram, sub denumirea de „Medeea Clothing”.

Citește și alte știri mondene:

Marca dezvăluie o situație absurdă: Neymar a primit liber de la iubită să o înșele, dar cu 3 condiții

Ea e sexy-iubita noului jucător de la Petrolul! Simona face senzație pe internet cu formele ei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
costeltudor
costeltudor  •  22 Iunie 2023, 21:59

Bravo ba băieți , *** pe prima pagina , știrile sportive au mai putina importantă !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fantasma
fantasma  •  22 Iunie 2023, 17:14

În ce sens face furori soția unui fotbalist? Bă da voi sunteți dependenți de siluete feminine, sigur știți definiția, nu vă desenez.

rrolss
rrolss  •  22 Iunie 2023, 17:11

Citesc zilnic,cu drag GSP..Dar citeodata dati rau cu bita -in-balta...Cine a scris articolul are imaginatie putina rau de tot si un limbaj de lemn folosit si acum 100 de ani...,Ar trebui sa faca alta meserie ca nu are talent de ziarist/a...Cum adica a facut furori?ce s-a intiplat de fapt?Nu s-au mai dus localnicii la munca,au blocat aeroportul ,ce anume au facut?Sint asa inapoiati oamenii pe acolo ca nu au mai vazut fete in costum de baie sau este subiectul articolului vreo faptura nemaivazuta pe Terra?Daca ma lamureste si pe mine cineva i-as fi profund recunoscator...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează