GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  INSTAGRAM

GALERIE FOTO Suma fabuloasă pe care o face „Kournikova din golf” pentru fiecare postare: „Bărbaților le plac golful și sânii”

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 octombrie 2022 11:16 / Actualizat duminica, 23 octombrie 2022 11:48

Paige Spiranac, fostă jucătoare de golf, care nu a mai activat din 2016 încoace, s-a făcut remarcată prin faptul cum își promovează imaginea pe rețelele de socializare. Se pare că fosta sportivă, în vârstă de 29 de ani, face o avere din fiecare postare. 

„Mi-ar fi plăcut să joc golf la un nivel mai înalt și să reușesc mai multe, dar nu aș schimba ce fac acum cu nimic în lume”.

„Bărbaților le plac golful și sânii”. Paige e conștientă că publicul ei este în marea majoritate masculin, scrie Marca. Se estimează că averea ei este de aproximativ 3 milioane, încasând câte 11.000 de euro de fiecare dată când postează. Are contracte de publicitate cu companii care produc echipamente de golf și case de pariuri. Mai mult, ca își mărească veniturile, a lansat un calendar.

+45 FOTO

„Kournikova din golf” a primit o întrebare cu tentă: „Ce mărime preferi?”

Paige a fost amuzată de o întrebare a unuia dintre cei 3.3 milioane de urmăritori, cu ceva timp în urmă: „Sânii tăi sunt reali? Oricum, sunt fabuloși”. Jucătoarea a răspuns: „E cea mai întâlnită întrebare. De obicei, nu răspund direct, dar o să spun azi: da, sunt reali”.

O altă întrebare cu tentă, primită la o altă conversație cu fanii, a fost luată în râs de Paige. „Ce mărime preferi?”, a fost curiozitatea unui fan, dar Paige a evitat elegant capcana: „Ce ciudat e să mă întrebi ce mărime prefer la pantofi. Port 7.5 (mărimea 41)”, a explicat fosta jucătoare de golf.

+45 FOTO

Răsfoiește și alte galerii foto: 

GALERIE FOTO A renunțat la tenis, după care s-a dezlănțuit: „Am fost foarte disciplinată”

FOTO În 2010 era campioană mondială la bârnă, acum e manichiuristă în Brașov: „Fac tot: cu gel, semipermanente!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
VanBasten
VanBasten  •  23 Octombrie 2022, 20:31

Pentru gesepe, s-ar traduce: Barbatilor le plac fecesebe si sanii...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează