GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  SPORT&BEAUTY

FOTO Impecabila Irina » „Am jucat 9 ani tenis de câmp, dar am ales până la urmă muzica”

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 februarie 2021 15:40 / Actualizat sambata, 13 februarie 2021 15:59

Soprana Irina Baianț a jucat tenis timp de aproape 10 ani, acum cântă foarte des pe marile scene ale lumii și are sute de spectacole de operă, operetă și musical la activ. 

„Sportul a fost una dintre marile mele pasiuni în copilărie și a rămas, pentru că am practicat 9 ani tenis de câmp, dar am ales să continui cu muzica atunci când lucrurile au devenit foarte serioase și nu mai aveam timp și de antrenamente, și de muzică, la nivel de înaltă performanță. Merg să joc tenis cât de des pot. În rest, fac ture de parc sau antrenamente în aer liber. 

Sunt o gurmandă! Mâncarea bună îmi provoacă o reală bucurie și sunt genul de om care chiar gustă cu poftă din plăcerile nevinovate ale artei culinare", dezvăluie Irina.

Vezi o galerie foto spectaculoasă cu Irina

+24 FOTO

Vezi și: 

FOTO A renunțat la haine! Una dintre cele mai sexy schioare a pozat pentru Playboy: a concurat și la Râșnov

FOTO. Iubita lui Nedelcu, intrigată: „Pe Instagram mă urmăresc în general bărbați. Mă pune pe gânduri ceva”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
bazinga
bazinga  •  13 Februarie 2021, 16:15

?!? !Nu-i pasa nimanui !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează