GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  SURVIVOR ROMÂNIA

VIDEO EXCLUSIV Robert Niță, despre cât a câștigat la Survivor: „Da, m-am dus și pentru bani. Am tras lozul câștigător”

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 martie 2022 15:34 / Actualizat duminica, 20 martie 2022 18:21

Fostul atacant Robert Niță (44 de ani) a vorbit la GSP LIVE despre experiența de la Survivor România 2022 și despre banii pe care i-a primit.

  • Survivor este un reality-show care scoate în evidență calitățile sportive, atletice, ale participanților 
  • Cei cu o bună pregătire fizică au șanse, la capătul mai multor probe de rezistență și îndemânare, să câștige marele premiu de 100.000 euro 
  • Concurenții întrecerii de pe ProTV sunt împărțiți în două echipe - „Faimoșii” și „Războinicii” 
  • Pe lista inițială a participanților au fost mai mulți foști sau actuali sportivi: Robert Niță și Alexandru Nedelcu (foști fotbaliști), Marian Drăgulescu (fost gimnast), Cătălin Zmărăndescu (fost luptător, campion mondial), Elena Chiriac (multiplă campioană națională taekwondo), Ionuț Popa (antrenor fitness), Roxana Ciuhulescu (pilot raliuri și consiliera ministrului Sportului)

Eliminat la începutul lunii februarie din concurs, fostul atacant al Rapidului a vorbit despre principalul motiv pentru care a ales să participe la show: banii.

VIDEO Robert Niță, despre câștigurile de la Survivor: „Am fost mulțumit de contract. Am mers pentru bani și experiență”

„Am câștigat bine. Din moment ce am semnat contractul, înseamnă că am fost mulțumit. Da, m-am dus și pentru bani. Da. M-am dus pentru bani și pentru a trăi această experiență. Eu nu eram cu showbiz-ul. Am mers pe încredere și am tras lozul câștigător. 

Dacă îmi spuneau cei de la ProTV: «Mergi și tu la Survivor, că îți va crește canalul de Youtube și vei fi mai cunoscut, dar nu câștigi nimic, nu mă duceam!». E prea greu să te duci așa. Eu nu m-aș fi dus. 

Toți muncim pentru bani. Am fost mulțumit de banii promiși. Poate sumele vor apărea în ziar, poate puțin mai umflate. Dacă o să văd că eu am luat cel mai «gâscă» dintre toți și am câștigat cel mai puțin, o să înnebunesc”, a declarat Robert NIță la GSP LIVE.

Potrivit cancan, Cătălin Zmărăndescu ar fi cel mai bine plătit concurent, încasând 4.500 de euro pentru fiecare săptămână în care participă la concurs. Și Roxana Cihulescu ar fi fost în top înainte de eliminare, cu 4.000 de euro pe săptămână.

Cât am stat acolo am crezut mai mult în Dumnezeu decât înainte. Nici nu puteai să dormi în primele zile. Te temeai că vine apa peste tine, chiar dacă era la 40 de metri. Așa de tare se auzea.  Nu mai puteam suporta durerea. Mă durea jumătate de corp. Nu mai rezistam. Eram o epavă 
– Robert Niță

VIDEO Robert Niță a vorbit la GSP Live despre eliminarea de la Survivor: „Nu mai puteam. M-am rugat să fiu eliminat”

Citește și: 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
paolo19
paolo19  •  21 Martie 2022, 05:57

Mare fotbalist, mare concurent la Survivor...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close