GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  SURVIVOR

Cătălin Moroșanu, out de la Survivor România! Luptătorul are o accidentare gravă: „Aici ne dăm măștile jos! Iese răul din noi”

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 aprilie 2021 09:47 / Actualizat vineri, 16 aprilie 2021 10:32

Cătălin Moroșanu (36 de ani) a plecat joi de la Survivor România 2021 din cauza problemelor medicale.

Accidentat în timpul competiției, luptătorul, care a făcut parte din „Echipa Faimoșilor”, nu a mai putut continua. Acesta a primit un verdict dur din partea medicilor, fiind diagnosticat cu o ruptură de menisc. Astfel, acesta a fost nevoit să renunțe la concurs.

Survivor România: Cătălin Moroșanu părăsește show-ul

„Din punct de vedere psihic, trăim într-o altă lume. Trăim într-un Matrix. Nici nu am realizat că era ziua fiicei mele.

Realizăm că sunt multe lucruri importante, realizăm cât suntem de egoiști. Sunt multe lucruri care nu ne fac cinste, dar trebuie să învățăm să apreciem viața noastră. În Survivor ne dăm măștile jos! Iese răul din noi de fiecare dată. Și nu e un lucru bun.

Dar cu acești oameni am făcut lucruri extraordinare. Am luptat împreună, am trăit sentimente extraordinare. Rolul meu aici se încheie! Am intrat stângaci, la 36 de ani și 115 kilograme... Dar sunt mândru că m-am purtat onorabil. Am încercat să îmi ajut echipa cât pot de mult. Vreau să spun celor din echipa mea că a fost o onoare să lucrez cu voi. A fost o onoare să lupt contra  „Războinicilor”. Am luptat cu oameni extraordinari.

Voi încerca să fiu mai bun, să îmi apreciez mai mult familia și prietenii. Asta a fost cea mai grea competiție la care am participat”, a spus Moroșanu la finalul emisiunii Survivor Românie, de la Kanal D.

Cătălin Moroșanu, plătit regește la Survivor 

Cel mai bine plătit concurent al emisiunii de la Kanal D e cântărețul Jador. Pe numele real Remus Ionuţ Dumitrache, acesta ar primi 4.500 de euro pentru fiecare săptămână petrecută în Republica Dominicană. Ceilalți bărbați din echipa „Faimoșilor”, Cătălin Moroșanu, Costi Ioniță sau Culiță Sterp, ar primi sume cuprinse între 1.500 și 3.000 de euro, conform Click. Alexandra Stan nu excelează în timpul probelor, dar este remunerată cu 2.500 de euro, datorită renumelui din industria muzicală.

VIDEO Giani Kiriță, dezvăluiri din culise de la Exatlon: „Nu ne dădeau nimic! Aș fi plătit și 100 de euro pentru o ciocolată”

 Citește mai multe știri despre Survivor România: 

Sportivii nu impresionează la Survivor România! Moroșanu și Chitoșcă, procentaj slab al victoriilor: liderul surprinzător al ierarhiei

Adevărul despre relația dintre Zanni și Ana Porgras la Survivor România: „Nu știu ce vor”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează