GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  METROSPORT

FOTO Soția unui fost fotbalist de la Real Madrid face dezvăluiri incendiare din dormitor: „Nu mai am chef să fac sex cu el”

Tamara Gorro +15   FOTO
Tamara Gorro

Articol de GSP - Publicat luni, 08 martie 2021 14:51 / Actualizat luni, 08 martie 2021 17:26

Tamara Gorro (34 de ani), soția lui Ezequiel Garay (34), a dezvăluit că are probleme în cuplu. Fostul fotbalist al lui Real Madrid este liber de contract.

La finalul sezonului trecut, Ezequiel Garay nu și-a mai prelungit contractul cu Valencia, după ce a suferit o accidentare gravă la genunchi. Problemele au continuat și în viața personală pentru Garay, iar soția sa, Tamara, a dezvăluit la un podcast că nu se mai simte atrasă de partenerul ei. 

+11 FOTO

Tamara Gorro: „Nu mai am chef să fac sex cu el”

„Dacă mă întrebați pe mine dacă mai am același apetit sexual ca înainte de căsătorie, răspunsul meu este nu. Nu știu dacă acest lucru se întâmplă din cauza lipsei timpului sau a lipsei dorinței, dar adevărul este că nu, nu mai am. Exact așa este. Îmi iubesc soțul. Dar nu îmi doresc sex cu el în fiecare zi, pentru că sunt extenuată. Cred că multe persoane se vor identifica acum cu mine” a declarat soția fotbalistului.

+11 FOTO

Tamara Gorro, intervenție chirurgicală la finalul anului 2020

Tamara Gorro, soția lui Ezequiel Garay, a suferit o intervenție chirurgicală la finalul lunii octombrie, iar anunțul a fost făcut chiar de către fotbalist: „Bună ziua tuturor. Vă scriu în numele soției mele, din cauza numeroaselor mesaje pe care le primim. Tamara a trebuit să fie supusă unei intervenții chirurgicale. Este bine, dar, în urma recomandării medicului, se va odihni câteva zile”

Răsfoiește și alte galerii FOTO: 

Ea îi susține pe Drăgușin și Ronaldo: a făcut senzație în Europa de est și ține cu Juventus

A sărbătorit victoria din MMA alături de iubita lui! Superba blondă atrage toate privirile

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  08 Martie 2021, 17:59

se numeste casnicie! :D daca tu dupa 10 ani de casatorie inca ai chef sa faci sex zi de zi...du-te la doctor! esti bolnav, ba baiatule! :P

ciprianbirtea
ciprianbirtea  •  08 Martie 2021, 16:13
Postat de titiduru22 pe 08 Martie 2021, 15:49

Asta pentru ca gesepeului ii pasa de sport :)))

Poate prea mult :)))))

titiduru22
titiduru22  •  08 Martie 2021, 15:49

Asta pentru ca gesepeului ii pasa de sport :)))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează