GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

FOTO „Sunt cu siguranță îndrăgostită” » Cea mai frumoasă fotbalistă din România și-a găsit jumătatea în Superligă

Articol de - Publicat sambata, 30 decembrie 2023 11:15 / Actualizat sambata, 30 decembrie 2023 12:19

Teodora Meluță, considerată cea mai frumoasă fotbalistă din România, are parte de o vacanță de vis.

Vedeta de 24 de ani la Poli Timișoara și naționala României a profitat de zilele libere și își petrece finalul anului într-o locație spectaculoasă. Aceasta se află în Madeira (Portugalia), bucurându-se de peisajele incredibile ale insulei în care s-a născut Cristiano Ronaldo.

FOTO. Teo Meluță, vacanță de vis în Madeira

„Sunt cu siguranță îndrăgostită de această insulă” a scris Teodora pe Instagram.

Ea nu se află singură în Madeira, ci e alături de iubitul ei, Vlad Nicoară. Și el implicat în fotbal. Acesta activează ca preparator fizic la naționala de tineret a României, dar și în Superligă, la UTA.

+45 FOTO

Teo Meluță l-a pus la punct pe Gigi Becali

Recent, Teodora a avut un mesaj dur după derapajul sexist al lui Gigi Becali, care s-a luat de arbitrul  Iuliana Demeterescu: „Arbitru a fost o femeie, cu sânii în vânt pe teren. Ați mai pomenit așa ceva? Asta ne mai trebuia. Unde se dezbracă ea înainte de meci? Ce este asta? Știu, așa este în vestul Europei, asta este moda, dar de ce trebuie să facem și noi așa? Du-te la fotbal feminin!”.

„Din păcate, încă ne confruntăm cu situații de genul! Oare Florentino Pérez a avut aceleași remarci după meciul dintre Real Madrid - Celtic care a fost arbitrat de către o femeie?! Eu sunt tare curioasă care era reacția acestui domn dacă una din fetele dânsului era în locul Iulianei Dumitrescu (nr. - Demetrescu) și un alt patron de club avea aceleași remarci la adresa ei. 

Oare ii convenea?! Sau dacă una din fetele dânsului alegea să practice fotbal, știm foarte bine ca a avut de comentat și la adresa fetelor care joaca fotbal: «Ce să caute fetele la fotbal?».  Mai bine v-ați întreba ce căutați dumneavoastră să conduceți un club de fotbal masculin și feminin, pentru că acum aveți și echipă de fete, când dumneavoastră aveți niște remarci puțin spus penibile la adresa unei femei care a muncit să ajungă la nivelul unde este acum. 

Indiferent de ce sport practică o fată/femeie, un băiat/bărbat, trebuie respectat pentru că în mod normal trebuie să știți ce implică viața de sportiv, nu?!”, a scris Teodora Meluță, apărătoarea de la Poli Timișoara, pe contul personal de Facebook.

+45 FOTO

Citește și: 

A devenit campion și acum are un nu motiv de sărbătoare: s-a căsătorit!
METROSPORT
A devenit campion și acum are un nu motiv de sărbătoare: s-a căsătorit!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
raf1946
raf1946  •  31 Decembrie 2023, 15:08

Băi, deșteapta pu.ii, jiji are echipă de fotbal feminin pentru că I S-A IMPUS, dacă înțelegi acest aspect. Unde era judecătoarea lumii.

mihneailie030
mihneailie030  •  30 Decembrie 2023, 17:28

S, a îndrăgostit sigur... De cardurile lui. Când se golesc, ii trece.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează