GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  RELAȚIE

GALERIE FOTO Teodora Stoica e din nou singură. S-a rupt lanțul de iubire cu BRomania: „Eu nu cred în aventuri de o noapte”

Teodora Stoica, fiica lui MM Stoica +10   FOTO
Teodora Stoica, fiica lui MM Stoica

Articol de - Publicat luni, 16 octombrie 2023 13:50 / Actualizat luni, 16 octombrie 2023 13:50

Teodora, fiica lui MM Stoica, este din nou singură, după ce s-a despărțit de iubitul celebru. BRomania a făcut primele declarații despre situația lui amoroasă.

La începutul lunii septembrie se afla despre relația Teodorei Stoica cu BRomania, după ce au fost surprinși sărutându-se la un festival de muzică. Cei doi au evitat să vorbească despre idila lor, care se pare că s-a încheiat neașteptat de repede. Fiica lui MM Stoica și actorul din „Miami Bici” și-au arătat afecțiunea chiar și în loja stadionului din Ghencea, atunci când FCSB a jucat cu CFR Cluj.

Acum, BRomania declară că nu este în nicio relație, semn că idila cu Teodora Stoica s-a încheiat deja. N-are nici planuri serioase pentru o relație când vine vorba despre următoarea perioadă din viața lui. 

Teodora Stoica și BRomania, pe stadionul din Ghencea / foto: GSP.ro
Teodora Stoica și BRomania, pe stadionul din Ghencea / foto: GSP.ro
Teodora Stoica și BRomania, pe stadionul din Ghencea / foto: GSP.ro
Teodora Stoica, pe stadionul din Ghencea / foto: GSP.ro
Teodora Stoica și BRomania, pe stadionul din Ghencea / foto: GSP.ro
+6 FOTO

„Acum nu mai vreau să mă însor. M-am răzgândit. Am avut perioada asta în care m-am întors de la film, pentru rolul ăsta am ajuns să am 120 de kilograme, am mai multe probleme cu faptul că mă dedic prea mult muncii mele, am mai făcut un film între timp, cu Eva Măruță, adică eu nu prea am avut timp să mă gândesc și să am grijă de mine. Ăsta e proiectul meu pentru 2024 și cred că de abia de atunci o să fiu available. Pentru că mi-am dat seama că, în orice relație în care intru, eu vin cu niște probleme și nu dau o șansă bună. Mai întâi trebuie să mi le rezolv și după… 

(Crezi că nu primești înțelegere și răbdare din partea femeilor?) Am grijă, dacă întâlnesc pe cineva, să înțeleagă treaba asta. Și, de obiecei, nu se concretizează în ceva prea serios pentru că, și eu, și ea, ne dăm seama foarte repede că nu o să meargă dacă e genul de persoană care îmi cere mai mult decât pot să îi ofer în perioada asta”, a declarat BRomania pentru Cancan. 

Fostul iubit al Teodorei Stoica spune că nu este adeptul aventurilor și nici nu își dorește să amăgească femeile. 

„Dacă am stat?! Probabil, da, am stat. Dacă am fost într-o relație, nu! Nu, nici măcar pasager. Nu, eu ori sunt în relație, ori nu. Nu fac nimic mai departe de un anumit pas dacă nu e clar că… hahaha, n-am putut, am încercat, dar n-am putut, hahahaha. Da, s-a întâmplat des.

Nu, eu nu cred în aventuri de o noapte, că de obicei prima noapte e cel mai mare eșec. E foarte greu, pentru că și eu sunt un tip timid. Cred că ai nevoie de prima seară ca să te cunoști mai bine”, a declarat BRomania, pentru Cancan.ro.

GALERIE FOTO O participantă la „Insula Tentațiilor” îl dă în judecată pe un fost jucător la Real Madrid: „Să îmi dea banii, am sunat-o pe fosta lui”

GALERIE FOTO Gestul care trădează totul! Ce au făcut Ronaldo și Georgina după ultimul meci al Portugaliei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
maradona79
maradona79  •  17 Octombrie 2023, 07:31

Sedusa si abandonata in ape reci. I-a placut si ei.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează