GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  MONDEN

GALERIE FOTO Fiul cel mic al lui Ilie Dumitrescu, îndrăgostit lulea de un fotomodel! Cine e tânăra care l-a cucerit

Foto: Instagram +12   FOTO
Foto: Instagram

Articol de - Publicat joi, 23 martie 2023 16:39 / Actualizat joi, 23 martie 2023 17:00

Toto Dumitrescu e băiatul cel mic al lui Ilie Dumitrescu, celebrul fotbalist român retras din activitate. La 25 de ani, tânărul a bifat mai multe reușite în actorie, dar și pe plan amoros. S-a iubit cu nume celebre, însă actuala iubită i-a pus capac!

După relațiile cu Alice Peneacă, fosta soție a lui Bobby Păunescu, și cu artista Francesca Lucarelli, Toto Dumitrescu și-a găsit fericirea alături de Alexandra Georgescu. Cei doi nu se ascund, își trăiesc public povestea de iubire.

Pe Instagram, amândoi postează imagini împreună, în diverse ipostaze, fie din vacanțele în care merg împreună, fie de la ieșirile în oraș, cu gașca lor de prieteni. Sunt foarte apropiați, după cum se poate vedea și în fotogrfafiile pe care paparazzi Spynews le-au surprins cu ei. Îndrăgostiții au ieșit împreună la cumpărături, în mall.

Toto Dumitrescu e foarte atent cu iubita Alexandra, i-a ținut hainele iubitei sale până când a mers spre cabina de probă, iar acolo acesta nu a scăpat-o din ochi. A așteptat-o pe un scaun până a terminat, a vorbit chiar și la telefon, fără să fie distras de nimeni din jur. 

+8 FOTO

Cu ce se ocupă Alexandra, iubita lui Toto Dumitrescu

Alexandra Georgescu se iubește de mai bine de un an de zile cu Toto Dumitrescu. Ea este un fotomodel foarte cunoscut în București și, conform paginii ei de Instagram, promovează Festivalul Sunwaves și un alt club din Capitală.

Larisa Iordache s-a îndrăgostit din nou » Ce spune fosta gimnastă despre noul iubit: „Nu vreau să grăbesc absolut nimic”
MONDEN
Larisa Iordache s-a îndrăgostit din nou » Ce spune fosta gimnastă despre noul iubit: „Nu vreau să grăbesc absolut nimic”

Toto Dumitrescu are mare succes în actorie

Toto Dumitrescu e actor, formarea sa pentru această meserie nu a avut loc în România, băiatul cel mic al lui Ilie Dumitrescu a studiat în Marea Britanie. El a jucat în mai multe producții de succes în România, a apărut în serialul „Adela” de la Antena 1, iar acum apare în „Lia- soția soțului meu”, unde a primit rolul unui motociclist.

„Am primit propunerea în urma performanței mele din serialul „Adela”, tot la Antena 1. Am fost chemat la casting. Mi s-a părut că personajul din „Lia” mi se potrivește mai mult cu temperamentul meu decât cel din „Adela”. Mi s-a părut... nu mai ușor, dar mai la îndemână. Deși există diferențe. Noi jucăm ceva fictiv, nu ne jucăm pe noi. A fost mai lejer decât la „Adela”, a povestit Toto Dumitrescu despre rolul său într-un interviu pentru Libertatea.

Întrebat cum și-a ales cariera de actor, el a explicat: „Pot fi și pilot, și fotbalist, și astronaut. Nu știu dacă o să pot juca un rol de astronaut în viitorul apropiat, dar ideea e că poți să trăiești mai multe vieți în una și chestia asta mi se pare tare, niciodată nu cazi în rutină și nu te plictisești. Tot timpul sunt provocări și încercări noi”, a mai zis fiul lui Ilie Dumitrescu.

+8 FOTO

În ceea ce privește veniturile lui din actorie, Toto Dumitrescu nu se laudă încă cu sume impresionante. „Câștig bani, dar, într-adevăr, poate nu atât de mult pe cât aș câștiga dacă aș fi un om de afaceri sau dacă aș face compromisuri și aș face o meserie care nu e vocațională până la urmă.

Pentru că actoria nu e un job, consider că e totul, mă gândesc numai acolo tot timpul, la personajele pe care le fac sau la pașii pe care trebuie să îi urmez ca să interpretez personajele sau să învăț taina actoriei. E o obsesie, dacă pot să zic asta”, a mai dezvăluit actorul pentru Libertatea.

Citește și alte știri mondene: 

Kim Kardashian, „interzisă” la meciurile lui Ianis Hagi: „Aici nu vii!”

Cea mai sexy influenceriță din tenis i-a înnebunit pe fani cu o fotografie din baie: „E timpul ca jucătorii să petreacă”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (7)
inshallah
inshallah  •  24 Martie 2023, 19:18

imi intorc stomacul pe dos asemenea articole

22cea
22cea  •  24 Martie 2023, 13:58

Asta nu-i ala prins cu droage ?

brujo
brujo  •  23 Martie 2023, 21:11

Sa il cheme la nationala, sa se simta important !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close