GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  DECIZIE

Fiul lui Ilie Dumitrescu, trimis în judecată în stare de libertate după ce ar fi condus sub influența drogurilor

Toto Dumitrescu // foto: Instagram
Toto Dumitrescu // foto: Instagram

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 septembrie 2021 22:45 / Actualizat sambata, 11 septembrie 2021 00:15

Ilie Badea-Dumitrescu, cunoscut drept „Toto” (23 de ani), fiul fostului internațional Ilie Dumitrescu (52), a fost trimis în judecată, în stare de libertate, după ce ar fi condus sub influența drogurilor în urmă cu un an.

În septembrie 2020, Toto Dumitrescu, actor de meserie, a fost oprit de Poliția Capitalei și testat prin intermediul aparatului „Drug test”. Rezultatul a ieșit pozitiv la două substanțe, cocaină și cannabis. Ca atare, Toto a fost dus la INML (Institutul Național de Medicină Legală), apoi i s-a întocmit dosar penal.

Fiul lui Ilie Dumitrescu, trimis în judecată în stare de libertate

Între timp, Toto ar fi încercat să convingă autoritățile că nu ar fi fost drogat și că, de fapt, aparatul a dat eroare, susține evz.ro. În plus, s-ar fi oferit să achite personal contravaloarea reactivilor, astfel încât rezultatul analizelor să vină mai repede, lucru pe care nu l-a făcut în cele din urmă. 

Toto ar fi încercat să scape de acuzații reclamând o presupusă lipsă de legalitate a sesizării instanței, a administrării probelor și a efectuării actelor de către procurori.

Totuși, rezultatul a venit în cele din urmă, a fost trimis brigăzii de Poliție Rutieră, iar ulterior procurorilor, care au decis trimiterea sa în judecată, în stare de libertate.

„Constată legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul nr. 8017/P/2020 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti privind pe inculpatul Dumitrescu – Badea Ilie, trimis în judecată, în stare de libertate, pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, prev. de art. 336 alin. 2 C.p., a administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală. 

Dispune începerea judecăţii cauzei privind pe inculpatul Dumitrescu – Badea Ilie. În temeiul art. 275 alin. 2 C.pr.pen. obligă pe inculpatul la plata sumei de 100 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de către stat”, este decizia judecătorilor, conform sursei citate.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (7)
elgabri
elgabri  •  11 Septembrie 2021, 10:48

Iar tatal acestui individ ne da lectii de civilizatie zi de zi acelas om care in urma cu cativa ani injura la telefon ca la *** exista video pe YT !!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

florar
florar  •  11 Septembrie 2021, 09:10

Ilie Dumitrescu se vede ca da sfaturi cui nu trebuie....

schwartz69
schwartz69  •  11 Septembrie 2021, 08:04

Zici ca e Michael Jackson :)))))))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează