GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  SURVIVOR 2023

GALERIE FOTO Transformarea celei mai sexy concurente de la Survivor All Stars! Ea a și câștigat sezonul 1

Elena Ionescu +26   FOTO
Elena Ionescu

Articol de - Publicat luni, 18 decembrie 2023 09:56 / Actualizat luni, 18 decembrie 2023 18:03

Elena Ionescu (35 de ani) e cântăreața care participă la Survivor All Stars 2024, emisiunea de la Pro TV care va începe pe 16 ianuarie, dar și vedeta care a câștigat sezonul 1 al show-ului. De când a ridicat trofeul și până acum, învingătoarea a trecut printr-o transformare fizică radicală. 

Printre cei 10 Faimoși care participă la  Survivor All Stars 2024 e și cântăreața Elena Ionescu. Sezonul 1 al emisiunii, care atunci era difuzat la Kanal D, nu la Pro TV, a fost câștigat chiar de ea după luni de competiție, probe dificile și condiții grele de trai. 

Din 16 ianuarie, ea revine pe micul ecran, în sezonul Survivor All Stars 2024. Pe Instagram, artista în vârstă de 35 de ani a făcut primele declarații despre show-ul în care va apărea. „Așteptăm cu nerăbdare să va dau această veste! Survivor România! Mă bucur și sunt mândră să fac parte din acest minunat proiect care mi-a schimbat viața la propriu! Sunt recunoscătoare și va mulțumesc că datorită vouă sunt azi aici! 🙏 #survivorallstar2024”, a transmis vedeta în mediul online. 

Elena Ionescu
Elena Ionescu
Elena Ionescu
Elena Ionescu
Elena Ionescu
+22 FOTO

Transformarea Elenei Ionescu, câștigătoarea Survivor România sezonul 1

De când a câștigat primul sezon al emisiunii Survivor România, Elena Ionescu a trecut printr-o schimbare radicală din punct de vedere fizic. Cântăreața a recunoscut în 2022 că și-a pus silicoane, și-a dorit un bust mai ferm. 

„Când auzeam alte fete că nu se pot mișca, nu pot să se ridice din pat… nu există! Eu nu am avut nicio durere. Tatăl meu mi-a luat medicamente, dar eu nu am luat, pentru că nu am avut dureri”, povestea artista într-o emisiune la TV. 

Nu doar pentru această operație a cerut ajutorul medicului estetician, vedeta și-a făcut și mai multe intervenții la față, a vizitat chiar și cabinetele de înfrumusețare pentru unele tratamente, după ce ani de zile s-a luptat cu imperfecțiunile tenului. 

Elena Ionescu
Elena Ionescu
Elena Ionescu
Elena Ionescu
Elena Ionescu
+22 FOTO

Viața amoroasă a Elenei Ionescu

Cântăreața a fost căsătorită cu Dragoș Stanciu, alături de care are un băiețel. Se pare că motivul care a dus la divorț a fost infidelitatea. „El alege ce este mai bine pentru el. Să fie sănătos. Pentru mine este importantă cariera şi fiecare trece cum poate peste un divorţ”, spunea Elena Ionescu în 2020. 

Întrebată despre derapajul pe care susține că fostul soț l-a avut, artista a declarat. „Da, şi-a asumat, dar din punctul meu de vedere erau mai multe derapaje de ceva timp, dar a fost nevoie să îmi confirm eu mie că nu e ceea ce trebuie. Dar a fost mai bine că totul s-a petrecut repede şi radical decât să fie mai târziu şi mult mai greu!”, a mai spus Elena Ionescu, potrivit VIVA! 

După mai bine de doi ani de zile, Elena Ionescu a început o relație cu cântărețul grec Giorgos Athanasiadis. Din păcate, în vara acestui an s-au despărțit. 

Elena Ionescu și Giorgos Athanasiadis păreau că se înțeleg de minune, locuiau deja împreună și își cunoscuseră familiile. Din păcate, artista și cântărețul grec și-au spus adio! După ce și-au șters fotografiile de pe rețelele de socializare, acum Elena Ionescu confirmă despărțirea. 

„De mult ne-am despărțit, faptul că acum s-au șters imaginile de pe Instagram asta e altceva, dar noi ne-am despărțit de mult! Nu vreau să comentez mai mult, așa am hotărât amândoi să nu vorbim, să fie liniște”, a spus Elena Ionescu pentru Spynews

GALERIE FOTO Românca din Playboy care l-a refuzat pe Mutu a pozat în piscină cu dușmanul „naționalei” României: „Hai să ne jucăm puțin”

FOTO Pregătită să își ducă obsesia și la Euro 2024 » Un singur lucru stă în calea Martei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
paiazze
paiazze  •  19 Decembrie 2023, 07:17
Postat de alucian75 pe 18 Decembrie 2023, 22:18

Doamen fereste! Imi pare rau de fetele astea care au o problema psihologica nu stiu de unde pornita si isi strica fet(z)ele. In acest moment, imi pare rau sa spun, fata ei arata de speriat. Poate sa arate super la restul corpului, nu as sta cu acel chip langa mine. Si sunt sigur ca avea o fata mult mai frumoasa inainte.

Vrei sa zici ca nu-ti place botul ala explodat? Nu se vede deloc botoxul. Da' deloc... :)))) *** sau *** asta tot aia e, au la fel de mult plastic. Ba individa asta cred ca are ceva mai mult. Stire din sport...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

alucian75
alucian75  •  18 Decembrie 2023, 22:18

Doamen fereste! Imi pare rau de fetele astea care au o problema psihologica nu stiu de unde pornita si isi strica fet(z)ele. In acest moment, imi pare rau sa spun, fata ei arata de speriat. Poate sa arate super la restul corpului, nu as sta cu acel chip langa mine. Si sunt sigur ca avea o fata mult mai frumoasa inainte.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează