GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  FRAȚII TATE, ARESTAȚI

Foștii kickboxeri Tristan și Andrew Tate rămân în arest, după audierile de marți de la Curtea de Apel

Tristan și Andrew Tate, după audierea de la Curtea de Apel București // foto: Guliver/gettyimages
Tristan și Andrew Tate, după audierea de la Curtea de Apel București // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 ianuarie 2023 11:17 / Actualizat miercuri, 11 ianuarie 2023 11:48

Foștii kickboxeri britanici Tristan (34 de ani) și Andrew Tate (36) rămân în arest, după ce Curtea de Apel București le-a respins contestația privind arestul preventiv dictat de Tribunalul București pe 30 decembrie. Cei doi sunt anchetați pentru trafic de persoane și viol, scrie Libertatea.

Marți, la Curtea de Apel București a fost judecată contestația depusă de frații Tate, foști sportivi, față de decizia Tribunalului București de a-i plasa în arest preventiv de 30 de zile.

„Nu se poate așa ceva!” » Alex Pițurcă a răbufnit în sala de tribunal, la procesul lui Mario Iorgulescu. Termenul a durat doar 5 minute
PROCES
„Nu se poate așa ceva!” » Alex Pițurcă a răbufnit în sala de tribunal, la procesul lui Mario Iorgulescu. Termenul a durat doar 5 minute

Frații Tristan și Andrew Tate rămân în arest

Cei doi fuseseră arestați pe 30 decembrie pentru trafic de persoane și viol, dar avocatul lor a răspuns printr-o cerere de eliberare depusă la scurt timp după arestare.

Tristan și Andrew Tate nu au avut succes marți. Au dat declarații în fața instanței, dar completul de judecată a decis pe seară ca aceștia, precum și ceilalți doi inculpați, prietena lui Andrew Tate (Georgiana Naghel) și fosta polițistă Luana Radu, să rămână în arest.

În plus, fiecare dintre inculpați va avea de plătit câte 500 de lei, sub formă de cheltuieli de judecată.

Frații Tate au fost acuzați de DIICOT de formare de grup infracțional organizat, trafic de persoane și viol. Pe deasupra, sunt suspectați că au exploatat fete pentru materiale video destinate adulților.

Andrew Tate și Tristan Tate au fost kickboxeri

Bilanțul concret al luptelor din cariera lui Andrew Tate nu este cunoscut. În mediul online circulă statistici diferite, după cum relatează Libertatea. Potrivit uneia, Andrew ar fi câștigat 76 dintre cele 85 de lupte disputate. Conform celeilalte variante, 43 de victorii în 52 de meciuri.

„Spre deosebire de alți sportivi care se prezintă kickboxeri deși au făcut două antrenamente, Tate chiar s-a luptat la un nivel foarte bun. A fost un sportiv bun”, a transmis un nume din circuitul de kickboxing pentru sursa citată.

Andrew Tate a fost campion mondial la kickboxing ISKA la categoria semigrea, 81,5 kilograme, ulterior la categoria grea, 84,6 kilograme.

Fratele lui Andrew, Tristan, nu ar fi fost la același nivel: „Era de eșalon B”, spun specialiștii.

Mai multe știri de actualitate: 

Episodul din vestiarul FCSB care l-a șocat pe MM Stoica: „Am prins bătăi și am închis ochii, dar asta nu se face. Afară!”

Detalii de cotitură în cazul Simonei Halep: probă fundamentală scoasă la iveală!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
DMA87
DMA87  •  11 Ianuarie 2023, 20:45

Poate au noroc si scapă cu 15 ani fiecare. Că e păcat de ei, că sunt tineri. Mi se rupe (sufletul) de ei, săracii.

cdba3133
cdba3133  •  11 Ianuarie 2023, 13:04

Foarte bine!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează