GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CORONAVIRUS

Un șofer a fost ucis în timp ce colecta probe de COVID-19

Articol de GSP - Publicat marti, 21 aprilie 2020 16:59

Pyae Sone Win Maung, un șofer aflat sub contract cu Organizația Mondială a Sănătății, a fost ucis într-un schimb de focuri în Myanmar. Tânărul de 28 de ani avea misiunea de a colecta probe de COVID-19. 

Pyae Sone Win Maung conducea o mașină inscripționată cu însemnele ONU prin regiunea Rakhine din Myanmar. Zona este una nesigură din cauza conflictului fără sfârșit dintre armata birmaneză și Armata Arakan, un grup insurgent. Conform BBC, luptele au făcut zeci de victime colaterale în ultimele săptămâni. 

Generalul Statului Major din Myanmar dă vina pe Armata Arakan, afirmând: „Nu aveam de ce să atacăm un vehicul al ONU. Ei lucrează pentru noi, pentru țara noastră”.

119cazuri de COVID-19 au fost confirmate în Myanmar

VIDEO / Fiecare caz nou de coronavirus ar putea produce într-o lună alte 244 de cazuri de infectare

FOTO / Cum a fost schimbată lumea de coronavirus

+26 FOTO

Citește și alte știri despre coronavirus:

VIDEO Țara în care s-a organizat un protest ca la carte pe timp de coronavirus: X-uri desenate din 2 în 2 metri și măști de protecție

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close