GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  ASALT LA CAPITOLIU

Un triplu medaliat cu aur la Jocurile Olimpice s-a aflat printre susținătorii lui Donald Trump care au intrat cu forța în clădirea Capitoliului

Klete Keller, Michael Phelps, Ryan Lochte și Peter Vanderkaay FOTO IMAGO
Klete Keller, Michael Phelps, Ryan Lochte și Peter Vanderkaay FOTO IMAGO

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 ianuarie 2021 19:56 / Actualizat miercuri, 13 ianuarie 2021 20:23

Klete Keller (38 de ani), triplu medaliat cu aur la Jocurile Olimpice, s-a aflat printre susținătorii lui Donald Trump care au luat cu asalt Capitoliul pe 6 ianuarie.

Donald Trump, președintele încă în exercițiu al Statelor Unite, i-a instigat pe suporterii săi, iar aceștia au luat cu asalt clădirea Capitoliului și au trecut peste vigilența forțelor de ordine. Printre susținătorii actualului președinte s-a aflat și Klete Keller, potrivit New York Times.

Klete Keller, triplu medaliat cu aur la JO

Klete Keller a participat cu echipa națională de înot a Statelor Unite ale Americii la Jocurile Olimpice și a câștigat trei medalii de aur. El a reprezentat SUA la Olimpiadele din 2000, 2004 și 2008 și a făcut parte dintr-o echipă care îi includea pe Michael Phelps sau pe Ryan Lochte.

Conform publicației citate, Klete Keller a fost demascat pentru că a purtat jacheta echipei olimpice a Statelor Unite.

Capitoliul, asaltat de de susținătorii lui Donald Trump

Congresul Statelor Unite avea în program să valideze pe 6 ianuarie victoria lui Joe Biden la alegerile prezidențiale din Statele Unite, însă procesul a fost amânat câteva ore, după ce susținătorii lui Donald Trump au luat cu asalt clădirea Capitoliului din Washington DC.

Citește și alte știri de actualitate:

Cum arată apartamentul de 24 de milioane de dolari cumpărat de David Beckham

Rică Răducanu și soția sa, internați în spital după ce s-au infectat cu COVID-19: „Soția e mai rău”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează