GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  VACCIN CORONAVIRUS

FOTO Larisa Iordache, un fotbalist de la FCSB și o parte din staff-ul naționalelor de fotbal s-au vaccinat împotriva coronavirusului

Denis Haruț // FOTO: Frf.ro
Denis Haruț // FOTO: Frf.ro

Articol de GSP - Publicat luni, 22 februarie 2021 13:02 / Actualizat luni, 22 februarie 2021 13:39

Azi a demarat campania de vaccinare contra coronavirusului a loturilor naționale și olimpice, ca urmare a deciziei Guvernului României.

Astfel, primii sportivi au fost vaccinați ani. Site-ul Federației Române de Fotbal anunță că la centrul de vaccinare au sosit primii oamenii din staff-ul naționalelor, dar și Denis Haruț, fundașul lui FCSB și internațional de tineret.

Pe lângă acesta, Nicoale Dică, antrenorul secund al primei reprezentative, preparatorul fizic Horațiu Baciu, Răzvan Rotaru, antrenor secund al naționalei de tineret, Iulian Oțelea, (team manager), și Cătălin Popescu (ofițer de presă) au fost și ei vaccinați, în vederea meciurilor pe care România și România U21 le va avea în luna martie,

Larisa Iordache s-a vaccinat și ea împotriva COVID-19

Gimnasta Larisa Iordache s-a vaccinat și ea tot azi. Ea a postat o fotografie și un mesaj pe contul de Instagram.

„Primul vaccin împotriva COVID19 a fost mai ușor decât credeam. Cele 15 minute au trecut, iar acum pot merge liniștită la antrenament”, a scris Larisa.

FOTO Larisa Iordache, un fotbalist de la FCSB și o parte din staff-ul naționalelor de fotbal s-au vaccinat împotriva coronavirusului

VIDEO Justin Ștefan, speriat de declarațiile lui Burleanu: „Să nu cumva să ajungem să legăm redeschiderea stadioanelor de vaccinare!”

Citește și: 

Ziarele din Italia scriu că „într-o epocă a reportajelor de pe canapea”, investigațiile „Gazetei Sporturilor din România” reconfirmă valoarea presei

Dezvăluiri cutremurătoare ale fostei handbaliste Mariana Cetiner: „Am fost violată de antrenor! La 13 ani am rămas însărcinată și am făcut avort la 5 luni”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează