GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  COVID-19

CORONAVIRUS. Victor Ponta a răbufnit în cazul medicilor din România: „Nu găsesc explicații pentru această atitudine criminală”

Victor Ponta +11   FOTO
Victor Ponta

Articol de GSP - Publicat luni, 30 martie 2020 09:10

CORONAVIRUS. Victor Ponta, fostul prim-ministru al României, acuză condițiile pe care medicii din România care luptă împotriva COVID-19 le au în spitale. 

Lipsa infrastructurii necesare, deficitul de măști sau echipamente de protecție au fost probleme reale la nivel național în ultima lună. De altfel, vinerea trecută, aproximativ 10% din persoanele infectate din România reprezentau personal medical din spitale. 

Într-o intervenție televizată, Victor Ponta a empatizat cu medicii români aflați în dificultate: „Nu îi mai expuneţi la pericolul de a-i îmbolnăvi. Se împlinesc două luni de la anunţul OMS şi, la noi, 90% dintre medicii şi asistentele medicale din România sunt obligaţi să-şi facă meseria fără protecţie. 

Este o crimă! Ne batem joc de personalul medical. Nu găsesc o explicaţie la această atitudine criminală”, a spus Victor Ponta, la România TV. 

Zilele trecute, Victor Ponta reclamase că numărul celor care intră în țară prin Vama Nădlac e în continuare unul mare: „Noi, practic, importăm coronavirus”.

FOTO // Parcurile din România au fost închise din cauza pandemiei de COVID-19

+7 FOTO

VIDEO // CORONAVIRUS. Cum te infectezi, cum se răspândeşte virusul, ce complicaţii pot apărea

Citește și alte știri despre coronavirus:

VIDEO A început producția de măști de protecție în România! Ministrul Economiei anunță: 500.000 de bucăți pe zi

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
marius.bxl
marius.bxl  •  30 Martie 2020, 14:26

Moroşanu , bai moartea din moldovei au trecut 3 zile de cand i-ai jignit pe medici facandui lasi .vad va nici-o scuza din partea ta si nici nu te-am vazut inca la spital lucrand benevol la triatul bolnavilor de covid-19 asa cu pieptul dezgolit

946199078754644
Tavi A'visi  •  30 Martie 2020, 12:52

Tupeu de ***! Pai tu vorbesti ma Caisa? Pai tu esti cel mai mare mincinos care exista pe fata pamantului. Cu ce neobrazare mai si apari si pui tu punctul pe i. In locul tau eu as fi plecat definitiv din Romania dupa minciunile si toate magariile pe care le-ai facut tu Romanilor. Doctorul de la universitatea din Catania, mincinosule! Bai Pacalici!... *** de mincinos!.. ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1618597915124142
Alexandru Chis  •  30 Martie 2020, 12:26

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează