GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

GALERIE FOTO Victoria Beckham rupe tăcerea, după ce David ar fi înșelat-o cu asistenta personală: „N-am fost așa nefericită în viața mea”

Victoria Beckham rupe tăcerea, după ce David ar fi înșelat-o cu asistenta personală. Foto: Instagram +31   FOTO
Victoria Beckham rupe tăcerea, după ce David ar fi înșelat-o cu asistenta personală. Foto: Instagram

Articol de - Publicat miercuri, 04 octombrie 2023 16:55 / Actualizat miercuri, 04 octombrie 2023 16:55

Victoria Beckham (49 de ani) a vorbit pentru prima dată despre durerea pe care a simțit-o în urma zvonurilor despre presupusa aventură a soțului ei David (48) cu Rebecca Loos (46).

La aproape 20 de ani după ce s-a speculat că David Beckham și asistenta personală, Rebecca Loos, au devenit apropiați în timp ce el juca în Spania pentru Real Madrid, Victoria a dezvăluit că lunile care au urmat au fost „cele mai grele” din viața ei și că „nu am mai simțit că ne avem unul pe celălalt”.

FOTO. Victoria Beckham rupe tăcerea, după ce David ar fi înșelat-o cu asistenta personală

David Beckham și Victoria Beckham / foto: Guliver/Getty Images
David Beckham și Victoria Beckham / foto: Guliver/Getty Images
+27 FOTO

Între timp, Beckham a recunoscut că încă nu știe cum au trecut prin criza din 2003, dar el și soția sa au știut că trebuie să „lupte pentru familia lor”, și a spus că au simțit că se „îneacă” atunci când căsnicia lor a fost pe prima pagină a ziarelor timp de luni de zile. Fostul căpitan al naționalei Angliei a povestit, de asemenea, că „se simțea rău din punct de vedere fizic în fiecare zi”, în timp ce el și Victoria Beckham se luptau pentru a-și salva căsnicia.

Marți seară, cuplul a participat la premiera documentarului Netflix, intitulat „Beckham”, care cuprinde viața lui Beckham din copilărie până la ultimul său rol de co-proprietar al echipei americane Inter Miami, potrivit dailymail.co.uk.

David și Victoria Beckham au fost însoțiți de cei patru copii ai lor, Brooklyn, Romeo, Cruz și Harper, precum și de soția lui Brooklyn, Nicola Peltz, și de prietena lui Romeo, Mia Regan. Printre celebritățile de pe lista de invitați s-au numărat James Corden, Tana Ramsay, Gary Neville, Alexa Chung și Steve Bruce, iar după aceea Beckham a dat o petrecere fastuoasă la clubul „The Twenty Two”, din Mayfair.

Victoria Beckham: „Nici nu pot să încep să vă spun cât de greu a fost. Și cât de mult m-a afectat”

Într-un interviu extrem de sincer din cel de-al patrulea și ultimul episod, Victoria Beckham, în vârstă de 49 de ani, a părut că se abține să nu plângă atunci când a fost întrebată dacă aceea a fost cea mai grea perioadă din căsnicia lor. „100 %. A fost cea mai grea perioadă pentru noi. Pentru că am simțit că lumea era împotriva noastră”, a mărturisit ea.

„Uite cum stă treaba, noi eram unul împotriva celuilalt, dacă e să fiu complet sinceră. Până la Madrid, uneori părea că suntem noi împotriva celorlalți, dar eram împreună, eram conectați, ne aveam unul pe celălalt. Dar când am fost în Spania, nici nu am simțit cu adevărat că ne aveam unul pe celălalt. Și asta e trist. Nici nu pot să încep să vă spun cât de greu a fost. Și cât de mult m-a afectat”.

David Beckham, în vârstă de 48 de ani, a uimit lumea atunci când presupusa sa relație cu Rebecca Loos a fost dezvăluită în ziarul „News Of The World”. La vremea respectivă, Victoria Beckham a decis să rămână în Marea Britanie pentru ca fiii ei minori, Brooklyn și Romeo, să poată rămână la școlile lor.

David Beckham își amintește de perioada petrecută la Real Madrid

Fostul fotbalist a declarat: „Când m-am mutat pentru prima dată în Spania a fost dificil, pentru că am făcut parte dintr-un club și o familie pe parcursul întregii mele cariere, de la vârsta de 15 ani până la 27 de ani. Am fost vândut peste noapte, în următorul minut eram într-un oraș, nu vorbeam limba. 

Și mai important, nu aveam familia mea. De fiecare dată când ne trezeam, simțeam că mai era ceva... amândoi simțeam atunci că nu ne pierdem unul pe celălalt, ci că ne înecăm”.

FOTO. David Beckham: „Victoria este totul pentru mine, să o văd suferind a fost incredibil de dificil”

David Beckham și Victoria Beckham / foto: Guliver/Getty Images
+27 FOTO

Întrebat cum a supraviețuit căsnicia lor, Beckham a povestit că se temea să joace fotbal, în timp ce soția sa se străduia să găsească o cale de ieșire din criza lor.

El a spus: „Nu știu cum am reușit să trecem peste asta, sincer să fiu. Victoria este totul pentru mine, să o văd suferind a fost incredibil de dificil, dar suntem luptători și în acel moment trebuia să luptăm unul pentru celălalt, trebuia să luptăm pentru familia noastră. Au fost zile în care mă trezeam și mă gândeam: «Cum o să mă duc la muncă? Cum o să intru pe terenul de antrenament? Cum o să arăt ca și cum nimic nu ar fi în neregulă?». Mă simțeam rău fizic în fiecare zi când deschideam ochii: «Cum o să fac asta?»”.

Criza a determinat-o pe Victoria Beckham să se mute la Madrid, unde au cumpărat o casă de 3 milioane de lire sterline, pe care spune că a decorat-o singură. Ulterior, ea a născut în capitala Spaniei cel de-al treilea fiu al cuplului, Cruz, acum în vârstă de 18 ani.

Victoria Beckham: „N-am fost așa nefericită în viața mea”

În ciuda faptului că a creat o bază pentru familia ei la Madrid, Victoria Beckham recunoaște că nu a fost fericită să părăsească Marea Britanie. Ea a spus: „De îndată ce am putut să duc copiii la școală, ne-am mutat cu normă întreagă. Dacă i-am purtat pică lui David? Sa fiu sinceră, da. N-am fost așa nefericită în viața mea”.

Cuplul spune că documentarul, care conține anecdote inedite de la părinții lui Beckham, Ted și Sandra, Sir Alex Ferguson, Gary Neville și cel mai bun prieten al lui David. Dave Gardner a fost ca o „terapie” pentru ei.

Citește și:

Imagini HOT cu soția lui Florinel Coman » Cum s-a pozat Ioana: „Mami”

Prezentatoarea TV care a răbufnit la adresa vedetei lui Napoli: „Un bărbat inteligent ar fi făcut altceva”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
VardyParty
VardyParty  •  06 Octombrie 2023, 06:49
Postat de Catalynn_9 pe 05 Octombrie 2023, 04:59

Tu ai si citit articolul!? Eu doar titlul și am intrat pt a mulțumi Ringier ca ne oferă presa de calitate și din puținul lor tin angajați jurnaliști cărora le pasă de sport … poate prea mult! :-))) Noroc ca cei 90 protestatari nu au niciunul de gând să demisioneze, ca altfel nu știu ce ne făceam, unde mai citeam noi așa știri interesante!? :-)))

Iata ca nu numai Catalynn are nouā vieți, dar si Rudiger. Pardon, Riniger.

corectorul
corectorul  •  05 Octombrie 2023, 16:28

Asta este un articol bun, ancorat in „viata sportivilor”, dedicat celor care detin mai mult decat neuronul aferent microbistului.

Catalynn_9
Catalynn_9  •  05 Octombrie 2023, 04:59
Postat de patratel2019 pe 04 Octombrie 2023, 18:42

Lasă Victorito! Nu te mai gândi la ce a fost. Răzbuna-te!

Tu ai si citit articolul!? Eu doar titlul și am intrat pt a mulțumi Ringier ca ne oferă presa de calitate și din puținul lor tin angajați jurnaliști cărora le pasă de sport … poate prea mult! :-))) Noroc ca cei 90 protestatari nu au niciunul de gând să demisioneze, ca altfel nu știu ce ne făceam, unde mai citeam noi așa știri interesante!? :-)))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează