GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  DESPĂRȚIRE

Acum chiar s-au despărțit! Wanda Nara a anunțat divorțul de Mauro Icardi, după ce a descoperit în telefonul fotbalistului

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 noiembrie 2021 11:42 / Actualizat vineri, 05 noiembrie 2021 11:43

Deși îl iertase inițial pe Mauro Icardi, Wanda Nara (foto) a anunțat că divorțează de atacantul lui PSG. 

Focoasa argentiniancă a găsit dovezi că soțul său a mințit-o. Chiar o înșelase cu actrița María Eugenia Suárez. El s-a întâlnit cu amanta la Paris, cât timp Wanda nu era în „Orașul Luminilor". Și a descoperit un e-mail compromițător trimis de Mauro Maríei și o înregistrare video intimă primită de fotbalist pe WhatsApp de la actriță.

+45 FOTO

Cu ea ar fi înșelat-o Icardi pe Wanda Nara

Eugenia este un model și actriță în Argentina și este extrem de apreciată în țara natală. Cu origini japoneze, Eugenia Suarez a avut contracte cu cele mai importante case de modă și a jucat în mai multe filme și seriale. Eugenia Suarez mai are trei copii din relațiile precedente, toți cu foți colegi din telenovele argentiniene.

Icardi și Wanda Nara erau împreună din 2013, când aceasta l-a părăsit pe Maxi Lopez. Cei doi au împreună două fete.

+16 FOTO

Citește și: 

Fosta iubită a lui Balotelli dezvăluie: „Pe el l-am iubit cel mai mult” » Cum s-a schimbat acum totul

„Am înnebunit?! NU l-am călcat cu mașina!” » Acuze incredibile la adresa iubitei fostului star de la Real Madrid

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează