GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

FOTO În plin divorț de Icardi, Wanda s-a împăcat cu primul soț, pentru binele copiilor: „Nu pot descrie în cuvinte aceste săptămâni”

Daniela, Maxi, Valentino, Benedicto și Constantino
Lopez
Daniela, Maxi, Valentino, Benedicto și Constantino Lopez

Articol de GSP - Publicat luni, 08 noiembrie 2021 17:20 / Actualizat luni, 08 noiembrie 2021 18:40

Maxi Lopez i-a întors gestul Wandei Nara, după ce mama copiilor săi a revenit la sentimente mai bune față de el și de actual sa iubită, Daniela, permițându-le să petreacă mai mult timp cei trei băieți. Cei doi s-au împăcat după ani de conflicte, cauzate de relația Wandei cu Mauro Icardi. 

„Nu pot descrie în cuvinte aceste săptămâni, după mulți ani să am posibilitatea să petrec atâta timp împreună cu fiii mei îmi umple viața de fericire. Mă bucur că putem din nou să îi ajutăm să crească, eu și Wanda. Cel mai mare cadou este o viață plină de pace, iubire și liniște. Mulțumesc, Daniela, pentru că ne ești alături, mereu cu susținerea ta necondiționată și cu zâmbetul pe buze”, a scris Maxi Lopez pe Instagram. 

Wanda și Maxi s-au certat mai mulți ani pe custodia copiilor și în legătură cu pensia alimentară. Au ajuns însă la un acord acum câteva luni și au restabilit dialogul civilizat și relațiile apropiate, așa cum a precizat avocata Wandei: „Maxi și-a plătit datoriile pe ultimii 7 ani și a asigurat că nu va mai opri plățile până când toți băieții nu vor fi majori. Au înțeles că au niște copii minunați și au refăcut relația”.

+45 FOTO

Răzbunătoarea Wanda Nara! Cu ce fotbalist a postat o poză, după anunțul divorțului de Icardi

În plin proces de divorț de Mauro Icardi, Wanda Nara a postat zilele trecute o imagine cu fostul soț, Maxi Lopez, și cei trei băieți pe care îi au.

Wanda a publicat imaginea pe InstaStory, în care fostul atacant al Barcelonei apare alături de Valentino, Benedicto și Constantino, dar și de actuala sa iubită, Daniela.

Maxi e acum într-o relație cu modelul suedez Daniela Christiansson și a pus capăt conflictului cu fosta soție, care l-a părăsit în 2013 pentru actualul atacant argentinian al lui PSG.

În plin divorț de Icardi, Wanda s-a împăcat cu primul soț, pentru binele copiilor: „Nu pot descrie în cuvinte aceste săptămâni”
Daniela, Maxi, Valentino, Benedicto și Constantino

Acum chiar s-au despărțit! Wanda Nara a anunțat divorțul de Mauro Icardi, după ce a descoperit în telefonul fotbalistului

Deși îl iertase inițial pe Mauro Icardi, Wanda Nara (foto) a anunțat că divorțează de atacantul lui PSG. 

Focoasa argentiniancă a găsit dovezi că soțul său a mințit-o. Chiar o înșelase cu actrița María Eugenia Suárez. El s-a întâlnit cu amanta la Paris, cât timp Wanda nu era în „Orașul Luminilor". Și a descoperit un e-mail compromițător trimis de Mauro Maríei și o înregistrare video intimă primită de fotbalist pe WhatsApp de la actriță.

Cu ea ar fi înșelat-o Icardi pe Wanda Nara

Eugenia este un model și actriță în Argentina și este extrem de apreciată în țara natală. Cu origini japoneze, Eugenia Suarez a avut contracte cu cele mai importante case de modă și a jucat în mai multe filme și seriale. Eugenia Suarez mai are trei copii din relațiile precedente, toți cu foți colegi din telenovele argentiniene.

Icardi și Wanda Nara erau împreună din 2013, când aceasta l-a părăsit pe Maxi Lopez. Cei doi au împreună două fete.

+16 FOTO

Citește și: 

Fosta iubită a lui Balotelli dezvăluie: „Pe el l-am iubit cel mai mult” » Cum s-a schimbat acum totul

„Am înnebunit?! NU l-am călcat cu mașina!” » Acuze incredibile la adresa iubitei fostului star de la Real Madrid

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (3)
contrabas3
contrabas3  •  08 Noiembrie 2021, 20:01

Au și ei Anamaria lor. Sau mai bine zis… avem și noi Wanda noastră. Lol

853246084756615
Marcel Popa  •  08 Noiembrie 2021, 20:00

Corvete era o masina.

talpaiadului
talpaiadului  •  08 Noiembrie 2021, 18:46

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează