GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  ȘTIAȚI CĂ

De ce teribilii criminali Yakuza sunt jupuiți de piele când mor » Care e testul incredibil de admitere și de ce se taie degetul mic

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 septembrie 2020 00:00 / Actualizat miercuri, 30 septembrie 2020 10:37

Știați că Yakuza dă un test de admitere de 12 pagini pentru fiecare membru, pentru a se asigura că aceștia cunosc temeinic legea? Iată alte 10 informații uluitoare:

  • Organizația Yakuza ar fi fost înființată în perioada Edo (1603-1868), fiind compusă din două grupări din păturile inferioare, Tekiya (ambulanții) și Bakuto (jucătorii). Au început rapid ilegalitățile.
  • Una dintre pedepsele comune din Yakuza este tăierea degetului mic și oferirea lui către șeful clanului mafiot. În perioadele vechi, fără degetul mic, cineva nu mânuia sabia atât de ușor, deci depindea de șef pentru protecție suplimentară.
  • Află toate informațiile interesante din slideul de mai jos!
5. Una dintre pedepsele comune din Yakuza este tăierea degetului mic și oferirea lui către șeful clanului mafiot. În perioadele vechi, fără degetul mic, cineva nu mânuia sabia atât de ușor, deci depindea de șef pentru protecție suplimentară.
1. Organizația Yakuza ar fi fost înființată în perioada Edo (1603-1868), fiind compusă din două grupări din păturile inferioare, Tekiya (ambulanții) și Bakuto (jucătorii). Au început rapid ilegalitățile.
2. Yakuza e împărțită în 3 sindicate. Cel mai mare este Yamaguchi-gumi, care are 55.000 de membri, împărțiți în 850 de clanuri. Guvernul SUA a sancționat acest sindicat.
3. Unul dintre semnele distinctive ale unui membru Yakuza este tatuarea corpului, din cap până în picioare. Tatuajele se numesc irezumi. Întregul proces arată atât averea, cât și duritatea, fiindcă este un proces extrem de dureros.
4. Cum tatuajele sunt asociate cu Yakuza, sunt foarte puține saloane, iar tatuajele sunt foarte scumpe. Unii membri plătesc atât de mult, încât la moartea lor pielea le este jupuită și păstrată ca „artă”, vândută sau expusă în unele galerii.
+8 FOTO

GALERIE FOTO „Ești eroarea vieții mele, bei și faci sex în toalete!” » Iubita l-a părăsit cu un scandal monstru, dar fanii lui PSG au publicat o imagine interzisă

GALERIE FOTO Este una dintre cele mai dorite românce. A pus pe jar toți fotbaliștii cu cele mai recente fotografii

Playtech: BOMBĂ! Adevărul despre divorțul dintre Alexandra Dinu și Adrian Mutu. De ce s-au despărțit, de fapt


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează