GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  MONDEN

GALERIE FOTO Zandalee, singura fiică a lui Miodrag Belodedici, face furori: „Mi-ar fi plăcut să fie în lumea sportului, dar n-a fost să fie”

Zandalee Belodedici +10   FOTO
Zandalee Belodedici

Articol de - Publicat miercuri, 24 ianuarie 2024 18:30 / Actualizat miercuri, 24 ianuarie 2024 20:31

Miodrag Belodedici are o singură fiică, Zandalee Belodedici, în vârstă de 26 de ani. Tânăra e o prezență discretă în spațiul public.

Zandalee provine din căsnicia pe care dublul câștigător al Cupei Campionilor a avut-o cu Sandra Macovescu, de care a divorțat însă în 2001. Ea locuiește de o bună perioadă în Spania, unde a făcut și studiile universitare la Facultatea de Turism din Valencia.

+6 FOTO

Pasiunea ei este turismul hotelier, domeniul pe care l-a studiat și în care a și început să lucreze. „Ea şi-a dorit să lucreze în domeniul hotelier şi cred eu că va face carieră. Mi-aş fi dorit ca ea să cocheteze cu lumea sportului, dar nu a fost să fie. Dacă ei i-a plăcut turismul, a fost o alegere pe care a făcut-o de când era adolescentă, iar eu am încurajat-o să facă doar ceea ce-i place”, a spus fostul internațional Miodrag Belodedici pentru unica.ro.

Zandalee Belodedici, pasionată de turism

Zandalee a locuit o perioadă și cu tatăl ei, în București, când a făcut practica la un hotel din capitala României, în timpul facultății.

„A stat timp de şase luni la mine. I-a plăcut destul de mult Bucureştiul. S-a acomodat foarte bine şi la job”, mai spunea Belodedici despre ea.

+6 FOTO

Miodrag Belodedici a fugit în Iugoslavia cu mama lui Zandalee

În 1988, Miodrag Belodedici a fugit în Iugoslavia, iar la puțin timp l-a urmat și Sandra Macovescu, fiica fostului ministru de externe comunist George Macovescu. Aceasta fusese înainte împreună cu Gabi Balint, coechipierul de la națională al lui Belo. De fapt, ea a fost și „mărul discordiei” dintre cei doi buni prieteni, după ce a început să iasă cu Belodedici pe când încă era cu Balint.

Sandra și Miodrag s-au căsătorit în Iugoslavia, iar după anii '90 s-au stabilit în Spania, acolo unde s-a și născut Zandalee. La divorțul din 2001, Sandra s-a ales cu jumătate din averea lui Miodrag, inclusiv casa din Valencia, cumpărată de fotbalist pe vremea când juca la clubul orașului.

Citește și alte știri mondene: 

Bomba a explodat! Gerard Pique ar fi înșelat-o pe Shakira și cu prietena ei. Cum arată Anna Kaiser

A rămas în bustieră la -6 grade pe Arena Națională! Soția lui Florinel Coman a renunțat la haina de blană

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
mihneailie030
mihneailie030  •  25 Ianuarie 2024, 14:36
Postat de Van_Basten pe 25 Ianuarie 2024, 00:39

Cu toate ca "tânăra e o prezență discretă în spațiul public", "Zandalee, singura fiică a lui Miodrag Belodedici, face furori". Ne explici si noua, Andra Mocanu, cum poti sa faci furori, pastrand in acelasi timp discretia?! Care e secretul? Si de fapt, ce inseamna sa faci furori?! Multumesc anticipat.

Nu vei primi niciodată un răspuns. Mocanu este ușor, re. Tar. Da. Ta. Înțelegi, amice?

mihneailie030
mihneailie030  •  25 Ianuarie 2024, 14:34

Drăguță fata... Ca și Belo dealtfel. Când am văzut ca e iarăși Mocanu la mijloc, nu am mai citit.

cristian6403
cristian6403  •  25 Ianuarie 2024, 10:51
Postat de contrabas3 pe 25 Ianuarie 2024, 02:53

O furoare, două furori. Lol! (btw… nu am citit articolul, am vrut doar să comentez). Lol!

Zanduleu.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează