GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  RĂZBOI ÎN UCRAINA

Volodimir Zelenski l-ar fi trimis pe Roman Abramovich cu o scrisoare la Vladimir Putin » Rusul și-a ieșit din minți: „Spune-i că-i voi distruge!”

Velodomir Zelenski, președintele Ucrainei, i-ar fi trimis o scrisoare de pace lui Vladimir Putin, prin intermediul oligarhului rus Roman Abramovich.
Velodomir Zelenski, președintele Ucrainei, i-ar fi trimis o scrisoare de pace lui Vladimir Putin, prin intermediul oligarhului rus Roman Abramovich.

Articol de GSP - Publicat luni, 28 martie 2022 20:50 / Actualizat luni, 28 martie 2022 21:03

Volodomir Zelenski, președintele Ucrainei, i-ar fi trimis o scrisoare de pace lui Vladimir Putin, prin intermediul oligarhului rus Roman Abramovich. 

Este tot mai limpede că oligarhul rus, care în trecut era un apropiat al lui Vladimir Putin, a făcut parte din echipa de negociatori care a discutat o posibilă pace între Rusia și Ucraina, țări aflate în război.

Roman Abramovich și alți oficiali ucraineni ar fi fost otrăviți la negocierile Rusia - Ucraina! Care ar fi noul scenariu
RĂZBOI ÎN UCRAINA
Roman Abramovich și alți oficiali ucraineni ar fi fost otrăviți la negocierile Rusia - Ucraina! Care ar fi noul scenariu

Miercuri, 23 martie, Abramovich ar fi decolat din Turcia, de pe aeroportul Ataturk, și ar fi zburat către Sochi, în Rusia. Fostul șef al lui Chelsea ar fi avut în posesie o scrisoare primită de la Zelenski, în care președintele Ucrainei preciza condițiile de pace. 

Potrivit celor de la Times, Putin ar fi fost deranjat de idee și ar fi replicat: „Spune-i că o să îi distrug!”.

Roman Abramovich ar fi fost otrăvit: „A orbit pentru câteva ore și a fost spitalizat”

Rusul Roman Abramovich a avut simptome asemănătoare otrăvirii după ce a participat la negocierile pentru pace.

Printre simptomele avute de Abramovich se numără ochi roșii și exfolierea pielii pe mâini și față. Daily Mail raportează că Abramovich a avut probleme mai serioase. Acesta și-ar fi pierdut vederea timp de câteva ore, fiind spitalizat de urgență în Turcia, acolo unde a fost pentru a negocia pacea între Rusia și Ucraina.

Vezi și alte urmări ale războiului din Ucraina:

Artem Dzyuba, pus la zid de Mykolenko! Căpitanul naționalei Rusiei, criticat pentru că tace în privința invadării Ucrainei de către Putin: „Mi-e silă de astfel de oameni”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
zorrozabal
zorrozabal  •  29 Martie 2022, 13:35

Adica Zelenski „negocia”prin „bilețele”?Fara sa le vada mai intâi americanii?Câta minte sa iți trebuiasca ca sa pricepi ca o intâlnire intre cei doi președinți se va face numai când negocierile vor fi finalizate si urmeaza doar sa fie semnate?!

2219536991605131
Marian Poenaru  •  28 Martie 2022, 22:53
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Spune-ne tu motivul, că murim de curiozitate. Ia arată-ne tu nouă ăstora cu lowIQ, cum suntem noi păcăliţi de neofascişti.

cfrinho
cfrinho  •  28 Martie 2022, 22:27

Numai fictiune. Ca in pandemie.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close