GSP SPECIAL  »  SUPERREPORTAJE  »  IN MEMORIAM LUI NICOLAE DOBRIN

"Aici trebuia sa fii!"

Articol de GSP - Publicat luni, 29 octombrie 2007 00:00

Gazeta Sporturilor a incercat o reparatie morala fata de refuzul lui Nicolae Ceausescu de a-l lasa pe Dobrin sa joace la Real Madrid

28 octombrie 2007. Madridul este insorit. Stadionul ce poarta numele celui ce s-a indragostit atunci de fentele lui Dobrin, "Santiago Bernabeu", freamata. Real Madrid - Deportivo La Coruna e meciul ce urmeaza, dar nu ne putem bucura de spectacol. In spatele nostru, la masa presei, in spatiul rezervat posturilor de radio si televiziunilor, foste glorii madrilene comenteaza partida si nu ne putem opri sa ne gindim si sa ne imaginam care ar fi fost viata si soarta "Giscanului" daca la vremea respectiva ar fi putut face pasul catre clubul ce avea sa devina mai tirziu cel mai mare al secolului 20. "Dobrin, aici trebuia sa fii!". E mesajul cu care Gazeta Sporturilor a incercat sa repare eroarea de atunci. E mesajul pe care spectatorii de pe "Bernabeu" au putut sa-l vada in timpul meciului pe garduletul ce desparte masa presei de restul tribunei. Probabil foarte multi nu l-au inteles. E posibil insa ca printre spectatori sa se fi aflat si romani care, observindu-l, cu siguranta au privit jocul, ca si noi, cu un nod in git.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează