GSP SPECIAL  »  SUPERREPORTAJE  »  INTERVIU

DEZVĂLUIRI Fiul unui fost patron din fotbalul românesc povestește ce se petrecea în spatele ușilor închise: "Becali îl mai tachina pe tata. «Hai, facem și noi ceva cu jucătorii ăia?!». «Gigi, acum ne ocupăm de poker, da?»"

Articol de GSP - Publicat marti, 04 octombrie 2016 00:00

Doru Sechelariu, 24 de ani, fiul fostului primar din Bacău, deapănă amintiri despre viața alături de unul dintre cei mai controversați patroni postrevoluționari și admite că imperiul local al familiei a fost la un pas de dezintegrare după moartea tatălui său, survenită în februarie 2013.

El crede că "necazurile și moartea lui tata s-au tras de la privatizarea fabricii «Letea». Dacă era altul în locul lui, ar fi devalizat-o. Dădea totul la fier vechi și scăpa de presiunea de pe umerii lui. Niște cunoscuți l-au și îndemnat să distrugă «Letea». N-a vrut însă să facă acest pas. A plecat de la 5.000 de angajați, a mai ținut 1.000 de oameni, că atât își permitea, și a pierdut milioane de euro. Putea scoate 50 de milioane de euro numai din teren, dar dacă nu producea, n-avea de unde să mai plătească pentru utilități, salarii".

poker da, transferuri nu

Nu uită celebrele reuniuni la un poker cu Gigi Becali, Porumboiu, "Pinalti" Ștefan sau Hrebenciuc: "Se strângeau la pista de karting, unde aveau locul preferat. Eram prea mic, nu înțelegeam eu chestiile cu jocul de cărți, dar știu sigur că lui tata nu-i plăcea să încurce borcanele. Becali îl mai tachina. «Hai, Dorule, facem și noi ceva cu jucătorii ăia?!». «Gigi, acum ne ocupăm de poker, da?»".

8 milioane de euro pentru curse

Și contabilizează investiția familiei în toată aventura auto de 11 ani: "Cred că tata a cheltuit cu mine peste opt milioane de euro. Dacă aș fi avut un buget asigurat când am ajuns în GP3 puteam trece direct în Formula 1, dar nu la o echipă de top pentru început. Sincer, eram la un nivel competitiv. Am fost și la un test pe simulator, 20 de ture de circuit, am venit doar la opt zecimi sub Vettel!".

Interviul complet poate fi citit în ediția tipărită de azi și pe platforma digitală!

Alte subiecte exclusiv print:

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (18)
flomar12
flomar12  •  04 Octombrie 2016, 14:50

Da si eu cred ca asa va fi dar la bar, Tamas nu va mai avea voie la 5* numai la 4 juma.

florimex
florimex  •  04 Octombrie 2016, 11:29

tineti minte ce va spun acum: FCSB va fi retrogradata. Sa nu ma intrebati mai multe ca ma trezesc cu politia la mine iar....prietenii stiu de ce.

gilos
gilos  •  04 Octombrie 2016, 10:14

Niste escroci penali, care au furat din banii publici, bani pt sanatate, educatie, infrastructura, lovuri de munca... GSP-ul s-a discreditat prin popularizarea acestor infractori

Vezi toate comentariile (18)
Comentează