Articol de GSP - Publicat vineri, 09 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 09 noiembrie 2012 02:13

Într-un oraş superb, emblemă a Andaluziei, Gabi Torje vorbeşte pentru cititorii GSP despre fotbal, pasiuni, Dinamo şi “naţională”.


Gabriel Torje, unul dintre cei mai în vogă fotbalişti români, a părut surprins cînd a aflat de vizita Gazetei, dar a acceptat să povestească despre cum trăieşte în Spania.

Mijlocaşul “naţionalei” povesteşte cum e fotbalul din Primera, dezvăluie că la Dinamo a avut un salariu foarte mic şi se laudă cu noua sa pasiune: prepararea dulciurilor.

Mai mult, doar în ediţia tipărită găseşti imagini din Granada,de la Palatul Alhambra, ultimul bastion arab, unde, dacă vrei să vizitezi trebuie să-ţi rezervi biletul cu mult timp înainte. Chiar şi cu 3 luni mai devreme! Nu rata interviul cu Gabriel Torje şi imaginile de colecţie din oraşul în care trăieşte fotbalistul român.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion