GSP SPECIAL  »  SUPERREPORTAJE  »  SUPERREPORTAJ

"Doar noi!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 februarie 2008 00:00

Directorul hotelului în care vor sta "tricolorii" a povestit că şefii FRF au cerut expres ca pe perioada Euro doar staff-ul "naţionalei" noastre să locuiască aici. Echipa României şi-a stabilit cartierul general la 70 de kilometri de Zurich, în oraşul Saint Gall. Pe autostradă, distanţa este parcursă în aproximativ 50 de minute. Hotelul Santispark este aflat în apropierea autostrăzii care face legătura între capitala Elveţiei şi Saint Gall. Stabilimentul de patru stele va aparţine exclusiv delegaţiei "tricolore" pe parcursul şederii acesteia în această locaţie. "Aceasta a fost una dintre cerinţele exprese ale reprezentanţilor echipei", a declarat Erna Fehr, assistent manager al hotelului.

Decizia alegerii acestui loc de cantonament i-a aparţinut directorului general al FRF, Ionuţ Lupescu. "Domnul Lupescu este un client vechi al hotelului încă de pe vremea cînd evolua la Bayer Leverkusen, echipă care a fost de mai multe ori cazată la noi. În plus, mister Lupescu cunoaşte experienţa noastră cu alte echipe naţionale, care ne-au fost oaspete", a adăugat Erna Fehr.

120 de euro de persoană
Cît va plăti FRF pentru cantonamentul care va începe pe 2 iunie şi se va încheia pe 14 iunie? În acest moment, o dublă costă 170 de euro, dar "naţionala" va beneficia de un pachet special pentru echipe de fotbal. Astfel, preţul unei zile de cazare, cu trei mese incluse plus alte facilităţi, va ajunge la 190 de franci elveţieni, adică 120 de euro pentru fiecare membru al delegaţiei.

 

Ţinînd cont de dotările de care dispune hotelul, preţul este unul foarte mic. Stabilimentul dispune de 62 de camere duble, plus două apartamente. Jucătorii vor fi cantonaţi la etajul unu al hotelului, urmînd ca staff-ul să locuiască la etajele superioare. Hotelul a fost renovat în totalitate anul trecut şi oferă cele mai bune facilităţi.


"Pînă în acest moment, nimeni din staff-ul României nu ne-a comunicat că ar dori ceva special. Noi sîntem pregătiţi pentru a le pune la dispoziţie tot ce îşi vor dori. Avem experienţa şi dotările necesare"
Erna Fehr

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
 •  01 Februarie 2008, 14:11

Sarmanul gazetar Chirila are motive intemeiate sa se rasuceasca in mormant: un fiu drogat si handicapat cercetat pentru ultraj si o generatie de "epigoni" in loc de ziaristii pe care i-ar fi dorit. Voiculescule! Oancea! Luati masuri, asa nu se mai poate. Chemati-i in birou dar nu pentru "partea economica" pentru ca la asta se vede ca-s asi, chemati-i la o discutie despre etica profesionala. Asta nu au ei, se pricep la sex oral dar nu si la munca :|

 •  01 Februarie 2008, 14:02

nu vă e mă ruşine>??ăsta e articol de publicat pe un site profesionist precum se vrea cel al gsp???

 •  01 Februarie 2008, 13:58

mie mi-a placut articolul!!!de 7 stele!!!tineti-o tot asa cu stiri de acest gen,de maxim interes! :)) =)) PS: maine poate o sa publicaţi adresa dealer-ului de la care-si va procura briliantul "cola"

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close